Mrvnhr3 Selam kızlar Ankara’da yaşayıp ayrıntılı ultrason yapan varmı ne kadar ücret ödediniz ilk hamileliğimde yaptırmadım ama şuan riskli gebeyim yaptırmam gerekiyormuş😞
Zeliff Mrvnhr3 Etimesgut a life Park hospital’de Selahattin Kükner’e yaptırmıştım memnun kaldım güzel inceledi anlattı fiyatı 230′du. Ama ben 2020 de yaptırdım şimdi uçmuştur fiyatı. Hangi hastanede yaptırmak isterseniz arayarak sorabilirsiniz bilgi verirler
_YanakReisinAnnesii Mrvnhr3 Op. Dr. nagihan cengaver mükemmel bir doktor . Kendi kliniği var , numarası vs insta da yazıyor arayıp bilgi alabilirsiniz , ücret hakkin da bilgim yok.
Sibel22- Mrvnhr3 Mehmet Metin Altay a yaptırdım 2022 Ocak ayında 900₺ ödedim. Tavsiye ederim uzun uzun inceleyip anneye babaya her şeyi anlatıyor .
bsr0712 Doç.Dr Ali İpek’in kliniğine gittim. Eylül-Ekim gibi gittiğimde ücreti 750 tl ydi. Memnun kaldım
Elif621 Mrvnhr3 merhaba bende geçen sene mayıs ayında Aydan Biri ye gitmiştim 750 tlydi. Koru Hastanesine gittiğim için indirimli fiyatıydı. NeXT level da kendi muayenehanesi var 🌸