2minika adastra kelin ilacı olsa başına sürer valla canım bende burdan taktik almaya geldim 🤭 normalde çeyizlik lif satmak için açmıştım bende sayfayı ama sanırım satisim olmadığı için güven veremedim kimseye 😂😂😂 ürün yükle var canım yükle ordan fotolarını satılır insalalhh seninkiler de
Dimitrina_kovaceva 2minika ben yapıyorum canım satış. Çılgınca olmasa da yapıyorum yani. Artık bebek önlüğü bebek bandanası bebek beresi falan dikmeyi düşünüyorum gelecek hafta başlıcam kumaşlarım gelince. 💐
missozge Yıllardır yapıyorum. Kızımla birlikte alım da yapmaya başladım. Seveceğin ürünler burada. Hemen bu dolabı incele! https://link.dolap.com/x8bcg Kendiminki de paylaşayım. Lansinoh meme ucu kremi, Aguline, Avent Emzik ihtiyacı olanlar bakabilir😊
adastra 2minika Yazdım gitti 😀 @defnealtin2020 yeni yüklemeye başladım bebeklerimin en temiz en kaliteli kıyafetlerini yükledim ve daha da yükleyeceğim 😎
sarmaliklahana 2minika bebek kıyafetleri ürünleri daha cok gidiyor. Birde tavsiyem kısırlık kuruusk koymayın fotoğrafta onalr benım asla ilgimi cekmiyor giyilmemiş bile olsa 🥴 Kızımın kıyafetleri yeni gibi lekesiz mesela ben fotoğraf cekerken ütüleyip koymayı düşünüyorum. Birde mesela 3 zıbın birleştirip bir satıs 2 tulum birleştirip 1 satış 3 pijama alt birleştirip bir satıs olarak satmayı planlıyorum. Tek koyunca da fiyat + kargo parası cok görünüyor 😇 Bol satıslarınız olsun 🤗
2minika sarmaliklahana evet haklısınız benimde ilgimi çekmiyor öyle şeyler uygun dahi olsa girip bakmıyorum 😅 buradaki arkadaşlar söyleyince bende attım bir kaç parça birşeyler satarım insalalhh 🤭 o rozet benim olacak 😅 çok güvenilir biriyim aslında 😅😅
Gkistk 2minika merhaba 🌸ürün çeşitliliklerinizi çoğaltabilirsiniz her kategoriden ürününüz olsun ki aramalar da sizi görebilsinler 😊bianda olmuyor malesef biraz zaman istiyor satış işi. Bende dolap hesabıma beklerim takiplesmek için 💕 yeni bebek ürünlerim de mevcut ismim @goktugkayra
2minika Gkistk haklısınız bir kaç şey koydum ama bakalım artik nasip şans 🤗 isim çok güzelmiş benim bir oğlum de tuğra ikinci Gökalp Kayra kullanıcı adınız hoşuma gitti 😅 takip ediyorum hemen tubagucluu bende ❤️
2minika zeyzeyy33 1 hafta oldu açalı 😅😅😅 iki gündür yüklemeye çalışıyorum neyi satabilirim diye düşünüyorum 😅 bundan önce çocukların kıyafetini hep öylesine birilerine verdim elimde küçülen az su an 😂