Dilek36- Kızlar mama kullanalar bi bana yardımcı olabilirmi 800 gr mamanız kaç gün yada kaç hafta gidiyo
Bebekcey Dilek36- kac aylik ama, bizimki 3.5 ve genel olarak anne sütüyle beslemeye çalışıyorum sizin sutunuz hiç gelmiyor mu
Aysnrsdt_20 Biz hep 400 gram aldık 4 5 günde falan bitiyordu En son 800 aldık nerden baksan 12 13 gündür kullanıyoruz daha bi kaç günde gider gibi Çok alınca bereket girdi mamaya 😀
Minikkussum Dilek36- kaç aylık bebeğin biz 4 ayligiz beş gün maksimum gidiyor sadece mamayla besleniyor ek gıdaya gectikmi daha uzun gider
Yusufff-41 Dilek36- 8 ay 11 günlüğüz yedinci gün akşama yeni kutuyu açıyorum bir öğünde 150 cc yiyoruz ek gıdada veriyorum
Minikkussum Dilek36- ane sütü aliyormu yani almiyorsa gene iyi iki hafta bana hiç gitmedi sadece ane sutuyle iki üç hafta gidiyordu tek mama olunca çabuk bitiyo
Ruveyda1912 3 buçuk aylık bir hafta gidiyor sadece gündüz içiyor gece emiyor gündüz emmeyi kabul etmiyor
Minikkussum Dilek36- normal ozaman yani çok gitmiyo mama meme birlikte ayda iki kutu mama çok değil bence