aysegultuna Havvakkk üzgünüm, bende arkadşlarla aynı fikirdeym. Sıfırları zaten 70-80 intrnette. Medine ipeği olsun şifon olsun.. en azından 40-50 deseydinz ,ikinci el sonuçta . İyi satışlar
Dfncgdm2022 Havvakkk canım yanlıs anlama ama fıyatlar bıraz yuksek yanı sıfırı o fıyatta etıketlı ürün olur anlarım ama sonucta ıkıncı el uygun olsa daha guzel olur 🤗bu bnm kendı fıkrın
Havvakkk Alt alta olanlar tek renk siyah gri bunlar kare ama uçları oval şekilde Medine kumaşı kestirme esarplar sadece bi kaç kez kullandım feracelerin ustune falan da çok güzel duruyor. 80 e veririm 120 ye kestirmistim
Havvakkk Ruzgarsmom1 o zaman buraya yazmak yerine sifirini alın hanımefendi 60 la 100 arasi dedim ihtiyacınız varsa bakın yoksa.. lütfenn..
aysegultuna Ruzgarsmom1 bayan haklı ✋🏻 ikinci el ürünlere bu kadar fazla yazmayın artık. Sıfırı nerdeyse o fiyat. Kmsede almaz zaten bu şekilde.🤷🏻♀️
Ruzgarsmom1 Havvakkk senin şalınla benim ne gibi yaram olabilir canım alt üstü kestirme şal yani 100 lira etmez neden gerginsin
Kocammmm aysegultuna sürekli atığım yerden alıyorum medine ipeginin kaliteli oldugunu herkes biliyor ama ikinci elide o kadar olamazz