Egemom21 Bebeğim erken doğdu şuan 18 aylık ama 2 ay geriden geliyor 16 aylık şuan. Geçen gün inek sütünden yoğurt tattırdım hiçbir yan etki yapmadı hatta 3 gün üst üstte tattırdım normalde günlük sütten yapardım ama bir zararı olur mu vermeye başlasam? Şuan verilir mi inek sütünden yoğurt 16 aylık bebeğe ? Doktoruma soramadım bu ay gidicez.
Kupelikiz_1 Egemom21 bebeğim 13 aylık ek gıday başladığımızdan beri inek sütünü kaynatıp yoğurt yapıyorum yediriyorum anlamadım neyden yapmamız lazım, neden zararı olsun ? Ben yanlış mı yapıyorum onu anlamadım
Cyerg Egemom21 eğer aldığınız yer çok sağlamsa bildiğiniz yerse alıp yapın doktora da sorarak tabi. Ama ben öyle yapmıyorum benim tercihim, sağlam yer yok zaten içinde ne var temiz şartlarda mı getirdiler bilmiyorum, kıl falan da gördüm içinde çünkü.
Egemom21 Kupelikiz_1 valla bende onu sormak için yazdım buraya zamanı mı diye bekleyeyim mi diye yada vereyim mi diye 😅 bilmediğim için
Poyrazin_annesii Yogurt ztn inek sütünden olmuyomu anlmdm soruyu. Bnde inek sütü alıp yapıyodm ama gazla tutturamıyodum artk hazır yogurt verıyrm 14 aylık.
Mchtesr Herkes değişik yoğurt tarifleri veriyor bu forumda gördüm. İnek sütünü alıp kaynatıp mi güzel yediriyorum çocuğuma. 4. Ayından beri. Şuan 6 aylık.Her şeyden korkar olmuş insanlar. Çocuğumuz için en sağlıklı olan yoğurdu bile esirgiyoruz korkumuzdan.