olmezbusra11 Kızlar devlet Hastanesi’nde Sünnet için belirli bir süre gerekiyor mu yani 1 buçuk ayligiz şuan hemen yaptrmk istiyorum, kimisi 6 aydan önce yapılmıyor diyor bu doğru mu bilginiz var mı
Leyla000 olmezbusra11 yok fark etmiyor erken olması daha iyi bende düşünüyorum ama daha gazımız geçmedi 🤷♀️3aylıkız bizde
BirAlparslanAnnesi olmezbusra11 3 aylıktan önce yapmıyorlar bende oğlumu sehir hastanesinde yaptırdım 3 aylıkken çok memnun kaldım
Mertveannesi2211 olmezbusra11 merhaba yapılıyor hemen ben genel cerraha götürdüm gün verdiler 44 günlük iken yaptılar
olmezbusra11 Leyla000 bend erken olmasını istiyorum ya hem kendi için hem benm için çok daha iyi olacak
olmezbusra11 BirAlparslanAnnesi iyi canım sevindim memnun kalmama inşallah bizde iyi bir doktora denk geliriz
BirAlparslanAnnesi olmezbusra11 inşallah inşallah merak etme küçükken yaptır çıkar aradan hemencecik iyileşiyorlar 🌸 zaten 6 dakika sürdü inan hemen girdi çıktı
olmezbusra11 BirAlparslanAnnesi evet herkes öyle söylüyor canım bir de ya mesela yaptırmayan arkadaşlarım var kalıp gidiyor bir an önce aradan çıksın yani calisiyorim ztn işe başladıktan sonra hiç yaptramam
olmezbusra11 Mertveannesi2211 herhangi bir sağlık sorunu fln var mı canım yoksa sadece sünnet için mi ? Mesela bazıları mantar vardı onun için oldu erken fln dediler bana öyle bsey miydi
Mertveannesi2211 olmezbusra11 hayır sağlık sorunundan değil yapıyorlar bizim burda başka yerlerde yapılıyor mu bilmiyorum ama
olmezbusra11 Mertveannesi2211 anladım canım oluyor dmk ki her yerde prosedür aynıdır diye düşünüyorum