DurriMeknun_ Kızım hastaydı antibiyotik kullanıyorduk Dün bacağım ağrıyor diyordu gün içerisinde ama öylesine dedim Sabah kalkınca anne Yürüyemiyorum diyor şimdi eşim acile götürecek Acaba neden olabilir yani sabah kalkar kalkmaz üstüne basamıyor adım atamıyor
__Dfnmr10 DurriMeknun_ yaa Allah korusun rabbim iyi haberler vermeyi nsip etsin inşallah önemsiz bir şeydr inş
Dimitrina_kovaceva DurriMeknun_ çok geçmiş olsun canım niye antibiyotik kullanıyordu ? belki hastaysa grip falan ağrısı bacağına vurmuş olabilir hani bazı insanlarda bel ağrısı yapar ya onun gibi 🤷🏻♀️
DurriMeknun_ __Dfnmr10 Gmznr2909 vaveyla_1 Brokolilim Teşekkür ederim hepinize hasta olduğu için kızım eklem ağrısı oluşmuş ortopedi bölümü baktı çocuk doktoru yönlendirdi şu an daha iyi hala ayağın üzerine basamıyor bacakları ağrıyor yani Dokunduğun yer ağrıyor Çok korktum sabah hiç böyle bir şey de duymadım görmedik ilk kez yaşadım böyle bir şey
endoplazmikretikulumiste Bide evde kırılan bişey oldu mu ayağına batmış olabilir bi kontrol edin ayak altında kızarıklık var mı belli olunca da bizede bilgi verin başımıza gelirse bilelim
Mervekavves DurriMeknun_ çok geçmiş olsun inşallah iyidir iyi rabbim acil şifalar versin inşallah haberlerinizi bekliyorum 💐