Tuna35 Mrveyll77 Arkadaşlar da yazmış ama ben de yazayım ilk dozunu 3.ay ikinci dozunu 5.ayda yaptırdım
Prensveprensesannesi Bizim doktorumuz 2. Ayda yaptı hepsi yapıldı aynı gün rota virüsü aşısı ağızdan damla olarak yapıldı çok kolay oldu ishal olabilir dedi ama şükür hiçbir şey olmadı
Masal_m cocomelon yok canım hiç bir yan etkisi olmadı masal da ağızdan damla şeklinde veriliyor yarım saat emzirmek su vs yok sonra rutine devam 😊
Ozge23 Biz daha yeni yaptırdık 3.ayının dolmasına 4 gün kala yaptırdık. 2. Doz 5.ayda yapılacak çok şükür ateş vs.olmadi.
Zeymir Pazartesi ikinci dozununalacak insallah kizim. Ilk dozu 3 aylikken yaptirdi doktor. Menenjiti de 1 yasindan sonra yaptir dedi bi kac doktora daha sordum onlarda 1 yastan sonraki menenjiti onerdi.
kubrasonmez16 Mrveyll77 3 te yaptırdım. 2 de zaten bi sürü oldu o yüzden 3 e bıraktım. Dün verildi ağızdan şükür kusmadıda
Mrveyll77 Biz dün aşılarını yaptırdık rotayıda pazartesi yaptıralım dedik özelde inşallah yaparlar aynı gün değil diye pazartesi özelde yaptırca