Damlaa92 Gerçekten nasıl bir şey anlamış değilim.Gündüz hiç öksürük yok gece uyumaya başladığı an başlıyor ve her saat de değil gece 1-2 ,4-5 gibi kesintisiz öksürüyor doktor alerjik dedi yaşayanınız var mı ne zaman geçer
Dlshnn3 Damlaa92 malesef öyle burun tıkanıklığı hırıltı hepsi bir arada ve kulak ağrısı da yapıyor ilaç kullanıyoruz geçti bizim size ilaç vermediler mi
maysa-19 Damlaa92 üç gündür sabahı sabah ediyorduk.alerjiye sıra buldum Allah’tan şimdide o gece öksürüğü gündüze dondu
irva Damlaa92 Benimkinde öksürük yok ama burnu tıkanıyor sol konka şişik şuan mesela.Sprey kullanıyorum,zyrtec şurup ve onceair 4 mg toz kullanıyorum o rahatlatıyor.
Damlaa92 Ecem__ 3.5 yaşında kızım Ecem__ 3.5 yaşında kızım iki hafta kreşe gitti ondan sonra ortaya çıktı.
Damlaa92 Dlshnn3 ne ilacı verdiler size bize de zaditen damla ve zespira toz verdiler iki gün oldu kullanalı bakalım ne zaman geçecek.
Dlshnn3 Damlaa92 notta kullanıyoruz 1 ay oldu 2. Paketi yazdırdım 3. Günden sonra kesildi öksürük falan
Damlaa92 maysa-19 uyku saati gelsin istemiyorum gerçekten başlıyor öksürmeye.Bizimde gündüze dönse en azından gece rahat uyurdu
maysa-19 Damlaa92 ilaç kullanıyormu şuan.ben ayriyeten Beyaz dut kuruşuna baslicam bugün tamamen hemen kesilmiyor ama en azından ilaç falan rahatlatıyor
Damlaa92 maysa-19 ilaçların etki göstermesi biraz sürecek gibi görünüyor.Dutu kaynatıp suyunu mu içireceksiniz
maysa-19 Damlaa92 önce suyu cezvede bı tık kaynatiyorum yarım çay bardagindan az olacak su.sinra hemen içine ¾ tane atıyorum bı kere fokurduyor anlık yani bunlar fazla kaynatmiyorum.sonra soğuyunca iciriyorum.tadi güzel öyle kötü değil.ilacta zespiara ile alerset kullanıyoruz dediğin gibi anca etki ediyor. Ama çöktüm inan o oksurdukce sinirleniyorum çocuğun yapıştı yakasına bırakmıyor
Lilybaby Damlaa92 gece uykuda öksürük oluyorsa astım oluyor. Evde toz tutan her şeyi kaldırmanız lazım. Sürekli süpürülüp silinecek ev. Çamaşır suyu yumuşatıcı yasak kokusuz şeylerle temizlik yapılacak
Ysmndmrl Damlaa92 benim kızımda var mevsimsel alerji öksürük sürekli değiş yatınca olunca geniz akıntısındadır deyip onun için ilaç verdi bize ciğere kaçmasın önemli ihmal etme demişti hem alerji şurubu hemde geniz akıntısı için olan şurubu içirdim 3. Gün öksürük kesildi