Miraay Kızlar bebeğim emiyor ama illa gece yatarken mama içecek bir kere , neyse biz avent kullanıyorduk ama küçüklerinden büyüğünün fiyatı da uçmuş gitmiş, marka olarak sizce tomme tippe mı? wee bayb mı? Nuk mu ?
eflatunkedi Miraay ilk biberon tomme tipee idi lansinoh kullanıyorum şuan aşırı severek ve kolaylıkla gaz yapmasın zımbırtılari uzun vadede pratik değil yıkama temizle.bir sonraki mama zamanına kadar.. fiyatları bilmiyorum ama.birbirine.yakinsa lansinoh tavsiyemdir
eflatunkedi Miraay bu arada benim kızım 7 aylık 150 ml kadar olması gayet yeterli, ek gıdaya başlayınca öğün aralari ve CC miktarı belli oluyor. Fazlasına ihtiyaç yok kesinlikle. Bende büyük olanı var lansinoh ama ben de pratiklik için çantada taşıma yer vs için bir küçüğü olsa diyorum hep neden büyük gerekti size? Tek seferde kaç cc içebilir ki büyüse dahi?
Miraay eflatunkedi benim bebeğin emiyor artı ek gıda sadece gece yatarken maalesef mama içiyor , 1 yaşından sonra da süte alıştırayım diyorum; ben aventin 150 cc lik olanı almıştım şuan 10 ayı doldurduk 11 e ayak bastık az geliyor 150 cc o yüzden büyük biberon aradım ya 240 lık falan yeter işimi görür diye düşündüm ama nuk ile tompe arasında kaldım ya avent çok iyi aslında ama 300 tl de vermek istemiyorum
Miraay dygusalmom97 su biberonunu kullanıyorum bende çok memnunum ama mama için nasıl olur bilemedim deneyimli annelere sormak istedim
Newmoms12 Miraay ben wee baby natura kullanıyorum memeye benziyor gayet de memnunum asla gaz problemi yaşamadık
Nacafa Miraay ben avent kullanıyorum memnunum. Bir tanıdığım wee kullanıyor ve aşırı fazla biberon değişimi yaptığını söyledi camı ince olduğu için sürekli kırılıyormuş
eflatunkedi Miraay o zaman kesinlikle Lansinoh cam 240ml olana şans verin, bana dua edersiniz. Hem.temizlemesi çok kolay hem.de her.parcasi gerçekten kaliteli. İlk çocuğumda Dr Brown kullanmıştım şuan hiç onu aramıyorum bile 160 TL gördüm internette Lansinoh 240 cam olanı. Ben daha pahalı almıştım.
dygusalmom97 Miraay pipetli suluğundan bahsediyorsunuz değil mi kapağı çevirince pipeti kaybolan bizde onuda kullanıyoruz oda başarılı.Bi deneyin derim
Miraay dygusalmom97 aaaa yok ben normal suluk olanı kullanıyorum ama memnunum sizin dediğinizden de alacağım