Kbetul Kızlar 3 4 gündür fena öksürüyorum yani öksürük ilaçları mı antibiyotikler mi yok hiç birisi etki etmiyor boğzımda hafif bir yanma ve kuru öksürük var resmen 🥺 bebeğim uyanmasın diye yorgana gömüp öksürüyorum kafamı artık başka odada yatma derecesine geldim 🥺🥺
TheBaby Kbetul Laranjit yada ciğerinde leke olabilir canım. Benim bi ara çyleydi leke çıktı. Ne antibiyotik ne iğne ile geçti. Soğan kürü yaptım temizlendi.
senemmgncr Kbetul kozalak şurubu 👌🏻iki tane sipariş verdim onu bekliyorum direk kesiyor öksürüğü. Macunu da var
purpleviolet Bal, zencefil, karabiber, tarçın hepsini karıştırıp macun yapıp yerim. Alerjik astımım var dolayısıyla hiç bir öksürük ilacı işe yaramadığından böyle buldum çözümü.
purpleviolet Kbetul Olur hemen etki ediyo ama zencefil çok etkili onu bulundurun özellikle kışın. Bir de yastığı epey yükseltip yatın. İşe yaramazsa sağa dönün veya sola bir tarafta daha çok öksürük olur. Bir de rahat uyuyun diye tavsiye ediyorum yoksa dr a da görünün derim tıbbi tavsiye vermem kendimi kötü hissederim. Geçmiş olsun🥺❤️
TheBaby Kbetul 15 gün aksatmadan yapacaksın. Yarım soğanı rendele bir kaba koy. Üzerine streçfilm geçir balkona koy sabaha kadar beklesin. Suyunu süz. Suyu ne kadar kaşık boyunda çıkarsa o kadar bal ekle ve aç karnına yut. Hemen yenisini hazırla aynı yöntemle gece yatmadan içmek için. Sabah akşam yani aksatmadan 15 gün. Hiç bişey kalmıyor vücutta
YigitK Cevizin içindeki perdeleri sıcak suda demledikten sonra ılık haldeyken için. 2. Gün faydasını göreceksiniz mutlaka. Çok geçmiş olsun🌺