Hayriyemetealper İyi akşamlar bebeğim 2 aylık doğduğu günden beri emerken düdük gibi ses geliyor nedeni nedir damak düşmesi der eskiler bilir o sesten değil böyle düdük sesinden oluyo sık sık genzine kaçıyo boğuluyo başına gelen varmı
Dellengec Hayriyemetealper burnu tıkalı düzenli aralıklarla özellikle beslenme öncesi serum fizyolojik yapın acil
_YanakReisinAnnesii Hayriyemetealper laringomalazi diye bir durum varmış geçenler de görmüştüm aklıma o geldi . Videoları vs var bakın isterseniz
Hayriyemetealper Dellengec burnunu her defasında değilsede temizliyorum genelde ama herşeye rağmen hala çok zor emiyo tıkanıyo
bahar_55 Hayriyemetealper o yüzdende olabilir. Benimde öyle doktor bana sırt üstü uzan bebeği o şekilde alt 5 10 dakika bu şekilde emzirdiktrn sonra normal emzirme pozisyonuna geçebilirsin demişti işe yaradı bende.
Dellengec Hayriyemetealper nasıl yapıyorsunuz peki. O sesin tek sebebi burun tıkanıklığı. Belki bir yerlerde bi yanlışlık var. Yani bir de geçmeyen hırıltı alerjik tepki ama tek başına yeterli değil tabi.
Hayriyemetealper Dellengec deniz suyu sıkıyorum fizyolojik serumdan korkuyorum yanlış yaparım diye bide normal durduğu yerden güzel nefes alıyor gibi duruyo o zamn sıkmıyorum tabi ayrıca şunuda söyliyeyim emzirmediğim zamandada ses geliyo ve yattığı yerde çırpınıyor sesten de korkup hem uyanıyo hemde boğulu
Dellengec Hayriyemetealper deniz suyunu kim önerdi. Çünkü yenidoğan bebeklere asla deniz suyu verilmez. Asıl ondan korkmalısınız. Serum fizyolojiğin hiçbir zararı yok. Osman gönülal burun temizliği yazın YouTube a orda tekniği var. Şırıngayla yapacaksınız asla korkmayın. Burun çok ama çok önemli. Lütfen dediğim şekilde yapın. Özellikle beslenme öncesi yapın deme sebebim rahat emsin diye. Günde 8 kereye kadar yaomalısınz. Yoksa çok daha ciddi sorunlar olur
bahar_55 Hayriyemetealper emzirmediğin zamanda da oluyorsa o zaman tazyikten değildir canım sen mutlaka bi doktora danış belki bi yerlerde bi yanlış vardır
Hayriyemetealper Dellengec emerken boğuluyo ya çok korkuyorum dediğiniz gibi deneyeceğim inşallah faydası olur daha çok sorun olur derken neyden bahsediyorsunuz başka bir hastalıktan mı
Dellengec Hayriyemetealper bebeğin burnunun tıkalı olması demek yavaş yavaş ciğerlerin balgamla dolması demek. Ayrıca yeterli beslenmemek demek. Nefes alamamak demek. Acil ama acil şekilde dediklerimi düzenli yapın. Doktora gitseniz de bunu diyecektir.
Dellengec Hayriyemetealper olmaz ama vermeyin serum fizyolojik alın şu poşette olanlardan ve şırınga alın Osman hocanın videosunu izleyin sırtına o şekilde vurun
Dellengec Hayriyemetealper lütfen bunları yapın. Başka detaya takılmayın. Bunları yaptığınız halde geçmiyorsa o zaman başka çarelere baksın. Ama düzenli olarak hep yapacaksınız bunu. GEÇECEK.