Elifadaannesi Aylinin-annesi canım aktara git kafur al onu zeytinyağına ez popişine bi pamukla tampon yap ilk 2 gün aşırı yakıyor iyileşmeye başladıkça kaşınıyor 1 haftaya basur falan kalmıyor her tuvalette gittiğinde o acıyı çekmektenae tavsiye ederim
TheBaby Aylinin-annesi Canım basur memesi içtemi dıştanı cerrahın görmesi şart. Kremlerde ve içe yada dışa sürüm şeklide değişiyor çünkü. Hatta memeyi hemen boğup atabilirde doktor. Boşuna çekiyorsun
Kk41 Aylinin-annesi sarı kantoron yağı sürün o bölgeye her lavabo sonrası pamukla da o bölgeye koyun . Ağrı acıyı alıyor
yigitefeninannesiii Ben de de vardı genel cerrahiye gitmiştim doktor gece yatmadan pudra şekeri sür demişti Hiç denemedim ama aklımda kalmış
Aysnrsdt_20 Aynı şeyi yaşıyorum tuvalete çıktıktan sonra o gün kabus gibi ertesi güne kadar acıyla kıvranıyorum oturamıyorum uyuyamıyorum üstelik o acıyı çekerken bebeğimle de ilgilenmek zorundayım doktora gideyim diyorum artık dayanamıyorum 🤦♀️
Aylinin-annesi TheBaby dışarda 2tane meme var elime deyiyor Amma içerdende acıyor meme ilacla falan yerine gidermi
Elifadaannesi Aylinin-annesi beyaz toz şeker gibi bişey kafur diyinxe veriyorlar googleye yaz istersen Azerbaycan’da varmıdır bilmiyorum😅bizde Azerbeycan göçmeniyiz demek istedim 😅
AngelMotherr Aylinin-annesi bende vardı ilaç ile tedavisi durdurduk Şuan sanırım kaşınıyor ve meme var sanki randevu alıp hastaneye ışınlanmak istiyorum Nasıl oldun
Hediyealp Zrfbrn çatlak değil di şişdi doğum esnasında ister istemez ama kantonu kullandıktan sonra iyi oldu