Bereninannesi__ Forumda bebeğimin gelişimiyle ilgili yazan tüm gelişmeleri birebir yaşayıp tecrübe ediyor olmamın güzelliği peki 🥹🌸sizler ne durumdasınız güzel anneler
Olimbonii Bereninannesi__ 6 ay 21 günlük olduk zaman hizli geciyor ne ara bu kadar büyüdü bilmiyorum 😇
bakkalemzigi DuyguveUygar evet var bu zamana kadar uyuması hep düzenli olan bebeğim bugün akşam on buçuktan beri yatırmaya çalışıyorum uyumadı hiç , sebepsiz ağlıyor , memede kalmak istiyor bırakıyor tekrar istiyor, inşallah hemen atlatırız 🤷🏼♀️
bakkalemzigi Eminearas60 bu zamana kadar uyuması hep düzenli olan bebeğim bugün akşam on buçuktan beri yatırmaya çalışıyorum uyumadı hiç , sebepsiz ağlıyor , memede kalmak istiyor bırakıyor tekrar istiyor, inşallah hemen atlatırız
Bereninannesi__ bakkalemzigi aynıyız ya aynı bazen 12 ama genellikle 2den aşağı yatmıyor özellikle uyuması hep en erken 12yi buluyor sürekli ama sürekli meme istiyor memede uyutmak dışında asla uyutamıyorum bide çok sinirli bir bebeğim var direk tırnaklarıyla yüzünü çiziyor sinirlenince bide asla beş dkdan fazla sessizce olduğu yerde durmuyor hemen bağırıp ağlamaya başlıyor kolik de bir bebek sanırım bende dibine kadar 3.ay atağı yaşıyorum
Bereninannesi__ almilabuss Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah ne gibi en çılgın zaman mesela anlatabilir misiniz
Eminearas60 bakkalemzigi bizde aynıyız acıle goturdum bısey cıkmadı 2 gundur meme almıyor verince bagırıyor ugunuyor
bakkalemzigi Bereninannesi__ ay sizinki daha fena bizimki gündüz iyiydi akşam başladı uyumuyor bir ağlıyor bir gülüyor anlamadım deli etti beni de 😄 ama asla uyumuyor emiyor bırakıyor sonra yine istiyor bakalım diğer günler bizi ne bekliyor