annaco Bebegim 9 aylık tek ayağı poposunun altında sürünerek gidiyor. Atağını çekince karın üstü kalıyor ve böyle durmak istemiyor gidemediği içinde hemen bağırıyor. Normal emekler mi sizce?
Cyerg annaco benimki de öyle. Yüzüstü durmayı hiç sevmiyordu zorla durdururdum. Şimdi buna şükür diyorum yaparlar eninde sonunda her bebek farklı sanırım
hasinesoysal annaco benim de 9 aylık ve aynen öyle emekliyor ama ayağı altında değil sürükleniyor ama iki üç gündür karnını kaldirip öne atılıyor sanki tam emekliycek
Yusufff-41 annaco nasıl kolay geliyorsa öyle yapıyor sonra kasları alışıyor kendisini şekil değiştirmeyi fark edip başka türlü şekillerde emekliyor 😊
Beyzaaa22 hasinesoysal merhaba benimki de 11 aylık halen sürünüyor ☹️normal emeklemeye döndü mü sizinki
hasinesoysal annaco bencede güzel bir yol katediyorlar ben oturup onu izliyorum bir sorun olduğunu hiç dusunmedim bence keyfini çıkaralım♥️☺️
hasinesoysal Beyzaaa22 evet canım döndü şuan 13 aylık yürüyor yavaştan henüz tam dengeyi tuturamasakta
hasinesoysal Beyzaaa22 9.5 aylık tam emekledi şuan yetisebilene aşk olsun ama unutmayın emeklemeden yuruyedebilir tutunup siraliyorsa bir problem olduğunu düşünmüyorum