Tugbakaraer Kızlar bebeğim 4 ay 3 günlük 2 gündür sürekli ağlıyor uyumak istemiyor atak haftası ama nasıl sakinleştireceğim şaşırdım sizler neler yaptınız
Mys01-01 Tugbakaraer yuzu koyu yatır önüne dıkkat çeken oyuncak koy cnm ben yandan kurulan cıvcıv koyuyorum
Sunshinemom Tugbakaraer ayy hatırladımda bende pert olmuştum ve atak haftası olduğundan haberim yoktu…. Ne yaparsanız yapın öle geçicek bi süreç 5.aya girdiğinde uysal bişey olmuştu. Bu 1 ay böle geçicek öle kabullenin sonrası sakinlik 😀
Melekky63 Tugbakaraer 5 aylık olduk bugün. Ramazanı burnumuzdan getirdi. Gündüz uykusu kesinlikle yok. O bebek gitti başka bebek geldi inşallah düzelir 😣
-Senaninannesi- Tugbakaraer Tugbakaraer benimki 3 gündür basladi uyumamaya direniyor kafayi kaldırıyor delirmemek elde deil hala ayakta
Tugbakaraer Mys01-01 çok hareketli bi bebek malesef öyle belli bir süre yatsada sıkılıyor gazlı bir bebekti zaten tam rahatladık uyku düzeni oturdu derken birde ataklarımız başladı
Tugbakaraer Sunshinemom Bebeğim zaten kolik bir bebekti 3. Ayda tam rahat ettik dedim 4. Ay bana süpriz yaptı işe başlayacağım korkudan kimseye bırakamıyorum
Tugbakaraer Melekky63 benimki 21. Günden 3 aya kadar böyleydi zaten kolikti tam rahat ettim 4. Ay atağı başladı inşallah tez geçer bebeğim yıpranmadan
MRYDR Benim minik kızımda 4 ay içinde değişik durumları oluyor ama sakin şekilde atlatırız inşallah bu dönemi
Mys01-01 Tugbakaraer sürekli durmaz zaten ben yere yatıyorum yüzükoyı cevırıyprum pusete alıyorum yatak üstünde besıkte gorsenız heryerde zaman geçiriyorum sürekli sabıt kalamaz benım ıse ıkız
Tugbakaraer -Senaninannesi- inanır mısın Benimkide öyle birde artık çevreyi tanıdı için yatak odasına girer girmez ağlıyor bazen eşimle çaresiz kalıyoruz ama inanıyorum geçecek
-Senaninannesi- Tugbakaraer aynen bizimki oyle ama istikrarimi bozmuyorum ağlamadan uykuya geçsin diye direniyorum sonunda uyuyor