Kahve_kokusu Merhaba kızlar. Allah’m nasip ederse salı günü polip ameliyatı olacağım. Daha önce bu ameliyatı olan varmı nasıl bir süreç ,? Simdiden teşekkürler.
Kahve_kokusu BirAlparslanAnnesi 1.5 yasinda bir kızım var aslında onun icin endişeleniyorum. Ameliyat sonra nasil bir surec oluyor kızımla rahat ilgilenebilirmiyim dusuncesi var cok agri oluyormu . Hastanede kaldiniz mi
BirAlparslanAnnesi Kahve_kokusu hiiiç korkma yatış vermiyorlar zaten 3-5 saat dinlenip çıkıyorsun. Ben Adanada özel bir hastanede olmuştum ve bende ekstrem durum gelişmişti 3 polip dşye girdiğim ameliyattan 40 dan fazla polip alınarak çıkmıştım 🙈 ona rağmen akşamına bişeyim yoktu hafif rahimde sızlama ufsk ufak lekelenme okadar yani
Kubradt @"Kahve_kokusu"Ben kapalı miyom ameliyatı olmuştum. 1 gün hastanede kaldım ertesi gün gündelik hayata aynen döndüm. Ağrı falan olmadı. Ödemim vardı 1 haftaya geçti. Ameliyat olduğumu kimse anlamadı. Ameliyattan 4 ay sonra da hamile kalmıştım.
BirAlparslanAnnesi Kahve_kokusu ya evet sormadım ben polip deyince direkt rahimdeki polip geldi aklıma sizinde rahimmi ne polipi yani 🙈 ben medline da oldum
BirAlparslanAnnesi Kahve_kokusu çok geçmiş olsun. Korkma hiç Allahın izniyle hemencecik ayaklanıyorsjun zaten
Kubradt @"Kahve_kokusu"histereskopi yapıldım. Belden uyuşturuldu ve cımbız gibi bişeyle alındı. 1 gün her ihtimale karşı yatırdı yoksa ben iyiydim.