ilosasell Kızlar akıllı saat almak istiyorum ama hangi marka iyi hangisinin işlevi, özelliği, dayanıklılığı daha iyi hiç bir fikrim yok 🙈 Çok uçuk fiyatlı olmayacak şekilde önerilerinizi alırım 😊
Minel-inannesi ilosasell akilli saati neden almak istiyosunuz?once bi saatten beklentilerinizi belirleyin ona gore ozellikleri olanlara bakarsiniz bence. Ben hamilelik döneminde nabiz nefes adim sayisina baksin diye xiaomi band6 almistim.
Elifaydin Benim eşim bu işin ticaretini yapıyor isterseniz yardımcı olmak için sayfasını onerebilirim inceleyin derim :) ınstagram’dan tekno_365 diye bakabilirsiniz
ilosasell Elifaydin tamam bakacağım 😊 ama kullanıp memnun kalınan bir ürün istiyorum çünkü 200 TL ye de saat var 10000 TL ye
Nazlimu_ Beyza_Nurr yaa memnunmusunuz. Bende sipariş verdim yarın gelicek inşallah çok araştırdım. Bana en uygunu o geldi. Diğer serileri biraz daha sporculara hitap ediyor diye istemedim. Kordunu hangi renk kullanıyorsunuz birde 44 mm iyi mi sizce bileğim çok kalın değil ama bende 44 mm aldım. Normalde kaba saatleri severim. 44 mm daha kullanışlı dediler ekranı daha büyük olduğu için. Deneme fırsatımda olmadı
ilosasell Minel-inannesi neden almak istiyorum yani şu şu özellikleri olsun istiyorum diyemem sadece saat takmak hoşuma gidiyor ve akıllı saatim yok o yüzden istiyorum aslında 😂
Minel-inannesi ilosasell cok kapsamli bisi almaniza gerek yok o zaman, benimkine bildirimler geliyodu, mesajlari okuyodum ama mesaj yazma, arama cevaplama felan yapamiyodum. Bide cok kalin bisi almayin yaz zamani cok terleme yapmasin