Balkuupu Hamilelik emzirme dönemi derken saçlarımı boyatmadım. Bebeğim 11 aylık oldu bayrama boyamak istiyorum artık. Saç rengini bilen var mı ? Evde hangi boyayı alsam o renk olur acaba ?
Noname21 Balkuupu adım farah izliyorum onun saç rengi kestane rengi benimki ile hemen hemen aynı bende arada kızıllar var doğal
Serpil51 Balkuupu bilmem ki sizin istediğiniz hangisiyse onun ismini araştırın Demet Özdemir’in saç rengini aratınca görsellerde bunlar çıktı
Noname21 Balkuupu ay yok ben hiç istikrarlı biri değilimdir süreklilik isteyen değişimlerden uzak dururum kaşları mi bu sebepten almıyorum 😀
Blossomm Ya bende birşey sorcam ben de bügün saç açma soreyiyle saçıma sıktım emziriyorum zararlımı o hiç aklıma gelmedi bi problem olurmu cvp verirseniz mutlu olurum
Balkuupu Blossomm bebeğini emzirdiğin de aksi bir durumla karşılaşmadıysan bir şey olmamıştır canım korkma
Noname21 Blackcloud bana da soruyorlar 😀 saçlarımı seviyorum ya kime çektiyse artık yıpranmasın diye fön bile çekmem 😀
Blossomm Balkuupu yok ben biraz kokusundan rahatsız oldum ama bebeğimde bir etki yoktu çok şükür 🤲🏻 Teşekkür ederim cvp verdiğiniz için☺️