BurcuMasal Bckagan Benim kızım da 2 ay 3 günlük bugün 3 kez yaptı ishal gibi.Son zamanlarda kakası mukuslu dün süt alerjisi için tahlil verdik kıvamına rengine dikkat edin belki sadece fazla beslenmeden olmuştur
Bckagan BurcuMasal normalde günde 4 defa falan yapıyodu doktorum bana çok normal günde 4-5 defa yapıyosa doyuyodur demişti kilo alımımız da iyiydi. Bana da günlük kakası az gibi geldi de
Omerligunler Bckagan benim oğlum 3.5 aylık 8.500 kilo 2 günde bir yapar bazen günde bir kilo alımı ıyi öyle 4 5 kere yapmiyo günde bu doğmadığı anlamına gelmiyo doğal olarak yanı bebekle alakalı bir durum bazı zamanlar
Filizak Bckagan Valla öyle tabir edemeyeceğim ama kokuyor bayagı Yenidoğanların kokmaz diyorlar başka bir neden olabilir mi
Omerligunler Bckagan annem üşütunce kokar der ama dogrumudur bilmem benim kide arada kokuyor gaz çıkarınca falan sütten ten geçiyor sizde üsutmemeye dikkat edin
Bckagan semanazik4277 yediği zaten anne sütü katı yapmaması normal ama bence bi doktorunuza danışın süt alerjisi olduğunda böyle olabiliyomuş