Saafie Kucak_esra İstanbul’da her konuda yaşamak zor.. Trafiği var, kiralar çok pahalı, insanları zor 😑
Nazendehanim Kucak_esra eşinizin işine bağlı bence ,maaş olarak iyiyse çalışma şartları hafif ve ek iş yapma imkanı varsa sorun olmaz. Ama Anadolu dan geliyorsanız her açıdan zorlanabilirsiniz yinede maneviyatı huzuru bambaşka bir şehir . Ben seviyorum
Kucak_esra peloser eşim yeni atandı pendik ilhan varank eğitim ve araştırma hastanesine şuan kutahyada yaşıyoruz İstanbula tasinacagiz ama korkularım var
Kucak_esra Saafie kesinlikle kutahyada yaşıyoruz şimdi muhakkak zorlanacagiz ama iş nedeniyle taşınmak da zorundayız
peloser Kucak_esra yani evet kalabalık trafik. Alışmak zaman alabilir ama seven de çok seviyor. Sadece deprem bi korkutuyor 😑
Zhrmstf Kucak_esra İstanbul’da olup eğer bir gün gidersek orası Kütahya olur diyen biz😅hakkınızda hayırlısı olsun
Saafie Kucak_esra Bize yakın ilçede oturacaksiniz Galiba en azından şöyle düşünün Anadolu yakası daha sakin diğer yakaya göre 😂
peloser Kucak_esra böyle düşünüyorsanız yani içiniz rahatsa sıkıntı yok bence. Alışırsınız istanbul zordur ama kendini sevdirir
Kucak_esra Nazendehanim inşallah ek iş yapma zamanı olur benimde küçük bebeğim var evde iş imkanı varmi
-erCansu- Kucak_esra herşey zor kalabalık gezmek içinde çok zor hep heryer kalabalık hastane desen adım atılmıyor bizde kaçmaya yer arıyoruz😂
Kucak_esra -erCansu- anladım bende hiç sevmem kalabalık ama napalm mecbur Bi şekilde sabredicez bir kaç sene
patilianne Kucak_esra zor anaokulu araştırıyorum 8-10bin tl arası istiyor her yer suanda 7bin veriyorum baya zor
Kucak_esra patilianne Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bizde bir kaç sene idare edeceğiz artık sonra memlekete tahin isteriz inşallah