zhrcyln Ya Allah rızası icin oglum salincaga alıştı gittigim yerden aglayarak döner oldum 3 ay 8 günlüğüz hicbir sekilde uyumuyor napayim ne edeyim söyleyin
EceDM zhrcyln beyaz gürültü denediniz mi? Fön makinesi sesi, pış pış sesi, elektrikli süpürge sesi gibi YouTube’tan veya bu uygulamada da var. Bir süre sallayarak sesle beraber uyutun, sonra sallamayi bırakıp sadece sesle yumuşak geçiş yapmaya çalışın.
didemnacar zhrcyln sanırım sizde 4 aylık uyku gerilemesi dönemindesiniz. Bizde 3 ay 7 günlüğüz bu ara ne yapsak nafile. Geceleri nöbet tutuyoruz resmen.
Busra986532 zhrcyln 4. Ay atağını atlatıp kademeli olarak azaltmanızdan başka yolu yok. Denedim fayda gördüm ilk zamanlar 2 saatte zorla uyuyan bebeğim. Şimdi 3 salla 10 sn durla 2 dk içinde uyuyor. Bayramdan sonra diş çıkarmzsa tamamen bırakıcam. Rutin çok önmli rutin bebeğin uyuması için sinyal veriyır ve mayıştırıyor. Hamak kullanıyırdum bıraktım. Park yatağında devam ediyorum.
zhrcyln EceDM gece gündüzü ayirt edebiliyor gece uykusunda istemiyor salincak ama gunduz asla uyumuyor dedigin sekilde de denedim uyumuyor
EceDM zhrcyln hay Allah ya… Ben de deneye yanila bunu buldum ama her çocuk farklı işte. Hatta bir günü bir gününe bile uymuyor maalesef.. 😟 Allah kolaylık versin. İnşallah güzel öneriler gelir…
zhrcyln Grkmmm-35 evet maalesef öyle birgun karar veriyorum yerde uyuyatacam salincakta 2 3 saat uyuyor sallayıp durunca ama yerde 40 1 saat anca guzel uyaniyor ama sonra uykusunu almamis oluyor aksama kadar ayar tutmuyor sonra
zhrcyln Busra986532 deniyorum ama olmuyor ramazanda denedim oruc tutuyorum beni coo zorladi ramazanin bitmesini bekliyorum