gulsum11 Kızlar tencerelerim karacanın ürünü fakat arkaları berbat durumda sapsarı olmuş ciflesem çıkmıyo tel vursam çıkmıyo nasıl çıkarabilirim lütfen yardım edin hiç sevmediğim birşey🥺
TheBaby gulsum11 Ama ıslakken yapmayın kuruyken yapacaksını. Sonra bi işe yaramıyro diyor kullanmayı bilmeyenler
Gzdturk TheBaby ayy yorumuzdan sonra benimde tavam öyleydi kalktım yaptım cıktı vala bende ıslakken yapmıştım ve dediğiniz gibi amaan işe yaramadı demiştim 😀 tesekkürler vala🌸
Dga18-- gulsum11 Benimde karaca ve sapsarı. Birdaha karacamı tövbe🙊Bende ne yaptiysam cikmadi tavsiyeleri bende denicem yarın🙂
gulsum11 Dga18-- aynen ya gören hiç yıkamıyoruz sanar hayır en iyisini de aldım bi kaç kez kullandım arkası berbat durumda inşallah çözüm buluruz
Gzdturk gulsum11 her yerine sürdüm biraz beklettim sonra süngerin sert yeriyle ovaladım baya birazda öle beklettim sonra yıkadım. Yani tamamen cıkmadı ama baya acıldı. Sanki yağ yanmış kalmıs öyle sarı görüntüsü vardı azaldı baya
FaaBu Tencereyi cifleyip sonra biraz ısıtıp deneyin benimkiler karaca değil ama ise yaramıştı bu sekilde
__mom gulsum11 Karaca ürünleri malesef böyle oluyor benimde çıkmıyor ama markasız ucuz tencere alsam sıfır leke kalıntısı
Nesedemir61 Beyaz sabundan başka hiç bişey önermem kesinlikle be şiddetle tabsiye ediyorum beyaz sabun al rendele telle ov tencereni gör bak