Kahvelianneee Kızlar her oyuncağı evime akıp döküntü yapmasını istemiyorum gereksiz yere. Bebeğim Şuan 8 aylık ve pek oyuncağı yok. Ne tür birşeyler alabilirim bu aya yakın bebeği olup şu oyuncakla çok ilgileniyor falan dediğiniz birşey varsa yazabilir misiniz 🙏🏻 şimdiden teşekkürler 🌸
Mirac21mom Kahvelianneee bondigo aktivite masası ve kanz kumandasını çok oynadı oğlum ama aktivite masası çok güzel eğer ayağa kalkamıyorsa ayaklarıda çıkıyor
Bilgekus Ben oyuncakla çok ilgilenmediğini keşfettiğim için farklı etkinliklere yöneldim ayna seviyor. 1 aynaya renkli kalın kurdeleler yapıştırdım bantla kurdele çekme 2. Vakumlu moleküller var onlardan aynaya yapıştıırıp çekme 3 duygular çıkardım mutlu üzgün şaşırmış onları inceleme 4 kalorifer peteğine elektrik bantlarıyla sarı kırmızı mavi siyah renk renk yapıştırdım uçlarından biraz açık kaldı onları çekip çıkartma 5 hayvan meyve magnetleri buzdolabında yapıştırdım onları takıp çıkartma :) güle güle kullanın
Oanne Aynayı ben de aldım. Leğen, tahta kaşık, plastik kevgir, demir tepsi, limon sıkacağı, temiiz mutfak havluları her şeyle oynuyor oyuncağa çok para dökme taraftarı değilim Geçen eşim aldı çpk çabuk sıkılıyor