buse_tetik Merhabalar, 5 ay 7 günlüğüz bugün menenjit B grubu bexora aşısı oldu bebişimiz, yaptıranlar ne gibi yan etki gördüler ateş, uyku, huzursuzluk oldu mu? Calpol uyku yapıyor mu? Teşekkürler
nuurgc buse_tetik a ve byi aynı anda yaptı dr ateş oldu carpol verdim duş aldırdım geçti 6 saatte bir çay kaşığı carpoll ver canımm
Melek1411 buse_tetik bizde 2 gün ateş yapmıştı ilk dozu diğerlerinde hiçbir yan etki olmadı bütün dozları tamamladık menenjit
Canimoglummmm066 Canım bu aşıyı 3 aylıkken yaptırdım. Hem rota hem menenjit aynı anda oldu. Hiçbir yan etkisi olmadı . Hastaneden çıkarken calpol verdim bikere başka vermedim hiç
buse_tetik Canimoglummmm066 3 aylıkken de oldu A grubu olarak oldu bu ay onun tekrarı oldu birde 1 hafta sonra bugün yazdığım aşıyı oldu, bizde de şuanda birsey yok umarım böyle devam eder 🙏 teşekkürler bilgi için
buse_tetik nuurgc eve gelir gelmez hemen verdim calpol yarım ölçek 6 saat sonra tekrar verdim, 3.ilaci geceye denk gelicek vericem tekrardan. Bu gece sürekli ateş kontrolü olarak devam edicem zaten ama bugün ateş olmazsa yarın yapar mı yoksa yapmaz mı