Eftelya1Gizem çok normal, henüz dünyaya alışmaya çalışıyor, sizde onu tanımaya çalışıyorsunuz haliyle. Gaz henüz başlamamıştır diye düşünüyorum ama oladabilir bolca masaj yapın gazını çıkarın. Azcık gık yapsa bile yetmeyebilir devam edin her beslenme öncesi ve sonrası gaz çıkartmaya uğraşın.
İlk 3 ay sancılı bir dönem 40 çıkınca gerçekten biraz daha fark ediyor rahatlık açısından.
Bolca sarılıp kucaklaşıp emişin gerekirse tuvalet dışında bırakmayın kokunuzla yaşasın o günler en çok ihtiyacı olan şey anne huzuru kokusu güvende hissetmek için.
Gece gündüz kavramı henüz yok gazı yada başka bir sıkıntısı varsa uyumaz zaten sorununun çözmeniz gerekir siz annesi olarak hissedersiniz aklınızdan geçen genelde doğrudur kalbiniz düşündürür.
Yediğinize içtiğinize sizde dikkat edin, süt ve süt ürünleri de sindirimi zor yada alerjik olduğu için tükettiğinizde bebeğiniz rahatsız olabilir.
Doyduğundan emin olun en az 5 6 çişli bez almanız gerekiyor.
Şu an hafifletmek için sadece bir şeyler yapabilirsiniz çözüm pek yok zamanla alışıyorsunuz çocukta ona göre toparlıyor. Gün geçtikçe keyifli günler sizi bekliyor.
Ben ilk 3 ayı reset etmiş bir insanım 4. Aydan sonra başladı benim annelik yolculuğum çokta güzel gidiyor 🙂 sağlıkla büyüsün ler