iremsenepli11 17gunluk bebeğim hangi damla daha etkili bio gaia kullandık ama çok da bir etkisini göremedik
benkosarim iremsenepli11 maflor probiyotik çok güzel fayda ediyor biogaloa hiç birşeye yaramıyor size tavsiyem maflor ve sap simplex pahalı onun yerine mestil yazdırın devlet sadece mestili karşılıyor ikisini kullanın çok fayda görürsünüz
Minigim38 iremsenepli11 biogai buzdolabinda muhafaza ediliyor ve sürekli aynı saatte vermeniz gerekiyor ve gaz damlası değil probiyotiktir. Ben biogai (5 damla 1 kez ) Sab simplex günde 4 defa 15 damla şeklinde
EmineYilmaz iremsenepli11 biogaia düzenli olarak bi süre kullanmanız lazım fayda göstermesi için. Tek başına faydasız
Umutluluk Biogia gaz damlası değil bağırsak düzenleyicidir. Probiyotik yani ,maflorda probiyotik damla. Biogia ve sap simplex beraber kullanmanız halinde etki gösterir aksi taktirde etkisi olmuyor malesef
Nznnn Ben ikisini de kullandım maflordan biraz randıman aldım ama o da çare olmadı Nurse Harveys kullandım daha fena sancı yaptı bıraktım. Şimdi çok gazı gelmeden damla vermemeye çalışıyorum kendim kimyon tüketiyorum o baya fark ediyor öneririm.