DenizKizi Başına gelen varmi. Kizim 3 ay 5 günlük yeşil kaka yapıyosa ara ara ama bu sıra hep yeşil bugunki daha bi ayrı renk. Aslında huzursuz degil ateşi de yok. Sadece agzi devamli salya ve eller ağızda bide emme istahi az. Uyuyo da neden oldu acaba
Ftm48 DenizKizi DenizKizi ayni dert bendede var ne zamandir benimde kakasi yeşil emerken sadece ilk sütü icerse yesil olur diyolar ozen gösteriyorum yağlı olanida icsin diye ama bu ara istahsiz ve eller hep agizda bide üstüne grip ve devamli bi kusmasi var
DenizKizi OzgeMustafaBulut daha erken oglum 7 aylıktı çıkardığında ama burda yazanlar var diş cikardi diye olmayacak bisey degil yani. Bide uyanınca emiyo baska emziremiyorum bu ara. Oda bir memeyi emiyo uyanmadan uyanmaya.parmak emiyo devamli onun disinda huzursuz yada ateşli falan da değil güluyo falan. Bilemedim valla
OzgeMustafaBulut DenizKizi parmağınla baksana cnm Ağzına anlıyolarmış öyle yani benimki 2 aylıkta etraftan duyuyorum..
DenizKizi Ftm48 benimki tek memeyi hep boşaltıyo on dakika emiyo ama ikinciyi uyuyup uyanmazsa almiyo. Zorlayınca bagiriyo. Doyyomu diye dert ediyom. Ama yatincada uyuyo ac olsa uyumaz diyorum . Inşallah hasta falan olmaz dunden beri nezle gibiyim ben
DenizKizi OzgeMustafaBulut gezdiriyorum parmağımı ağzında hergun varmı ki diş diye ama oyle bariz bi sertlik falanda yok.
Ftm48 DenizKizi dikkat et valla bende griptim gecti cocuga hasta oldu okadar dikkat ettigim halde oldu cocuk grip
DenizKizi Ftm48 esimin yeğeni geldi haftasonu üniversitede okuyo alisverise gelmiş hastaydı bizde kaldi uc gun hasta oldum bende😥