Oyku2019 27 hafta hamileym bebegmin bobreginde 11 mm genisleme cikti bu deger cok buyuk mu basina gelen var mi
Oyku2019 Mrt06 benim ilk kizimda da vardi 8 mm di dogduktan sonra takip edildi geriledi hep.bu 11 mm olunca coku fazla bilemedm
Oyku2019 edabolukbasi Evet erkek.erkek bebekte daha cok gozukuyormus herhalde ama 11 mm cok fazlai acaba onu bilemedim
edabolukbasi Oyku2019 doğduktan sonra düzeliyor oğlumda da vardı her iki böbrekte doğumdan hemen sonra ultrasonla baktılar düzelmişti çok nadir operasyon gerekiyor oda ancak doğumdan sonra
Oyku2019 Kubkub12 insallah kizimda oyle olmustu geriledi ama 8 mm di.bunda 5 mm den 11 e ckinca korktm
Kubkub12 Oyku2019 doğumdan hemen sonrasında eski haline döner demişti Dr. Benim içinizi ferah tutun 🌸🌸
Oyku2019 FredericChopin 3 yasta normale dondu ama bu üc sene icinde hiç artmadi sadece iko defa idrar yolu enfeksiyonu gecirdi
FredericChopin Oyku2019 Peki çocuk nefrolojisi takip etti mi bu süreçte? Bizim çocuk doktoru yönlendirdi nefrolojiye, o da bulunduğumuz şehirde yok. Farklı bir şehre gittik. 3 ayda bir gelin kontrole dediler de bir de baya felaket tellalı gibi konuştular, korktuk.
Oyku2019 FredericChopin evet bizde nefroloji kontrolundeydik ilk 3 ayda sonra 6 ay daha sonra 1 yila cikti kontroller.evet doktorlar malesef oyle konusup uzuyorlar cok uzulmustm ben bu gebeligmde kafama takmiyordm bununda bianda 5 den 11 mm cikinca cok uzuldm kafama taktm bende
FredericChopin Oyku2019 İnşallah bu evladınızda da normale döner diğerinde olduğu gibi, inşallah bizimkinin de normale döner. Allah herkesin yavrusuna sağlık versin.