Bilgiliannee Bebeklerde muz kilo yapar mı kızlar kabız olmuyor şükür ama yiyesi geliyor hep bebeğimin
Aselllll Bilgiliannee muz kabız yapmaz cnm zaten hatta düzenli kullanımda sındırıme yardımcı olur kıloncok da guzel bısey degıl saglıklı olsunlar yeter
Ruzgarsmom1 Bilgiliannee kilo yapar mı bilmiyorum ama benim oğlum yiyor 12 aylık 15 kilo ama mama da içiyor yine de faydası vardır diye düşünüyorum
Bilgiliannee Ruzgarsmom1 Günde kaç tane yiyor sabah yarım yada duruma göre tüm yiyor gün içinde bıraksam yine yer bide akşam yiyor da çok gibi geliyor bana iki kere
Bilgiliannee Ruzgarsmom1 Maşallah kilosu fazlaymış ne yiyor içiyor 🥲😁 ben muzdaribim de azıcık kaşık reddi yaşıyoruz elimle verince aynı şeyi sıkıntı yok ama kaşıkla verince aynı şeyi sıkıntı var acaba bir süre ağzını açmıyor diye zorla soktum ondan mı oldu ne yapsam kaşık reddini unutur bilemiyorum
Bilgiliannee 1eylulll_ Evet canım onu biliyorum çok tohumlu görünce çıkarıyorum yoksa direk veriyorum
busrayla1 Ben muz verdiğim zaman içine azıcık zeytinyağı ekliyorum (6 aylık,ezerek veriyorum yoğurtla karıştırıp) henüz kabızlık yaşamadı