Taelif Burcak52 Merhabalar. Ben ogluma çizgi filmleri hep İngilizce izlettim ve suanda biraz İngilizce anlayıp konuşuyor. Zaten kendimde hep yabancı şeyler izlediğim için hep İngilizce duydu kucukken de. Basit kelimelerle İngilizce konuşuyor suanda.
3yasakadarsifirekran Burcak52 Rica ederim ne demek.🥰 daha bebekken lego seti almıştım kutulu olandan şimdi başında yarım saat kadar oynuyoruz evcilik oynar gibi , ilgisini çekiyor ve konuşmasına teşvik ediyor tavsiye ederim.
Burcak52 3yasakadarsifirekran Olabilir aslında. Daha sonraki zamanlar için düşünüyordum legoları ama artık konuşacak konu bulamadığımda yardımcı olabilirler bana 😬☺️
3yasakadarsifirekran Burcak52 Baya oyalıyor , oynarken hikaye uyduruyorum falan baya saçmalıyorum ama akılda kalıyor ertesi gün bakıyorum dün oynadığımız oyunu oynamaya çalışıyor 😁
Burcak52 3yasakadarsifirekran Vallahi ilk işim lego almak olacak 😬 zaten yetişkinler de baya eğleniyor bu legolarla ☺️
Burcak52 Emily37 Çok şanslıymış sizin kuzucuk ☺️ Haklısınız aslında zaman zaman Türkçe konuşacağım yerlerde İngilizce konuşsam bu da aşinalığını arttırır. Ama karşılıklı konuşacağım kimse yok maalesef. Teşekkür ederim ☺️
Emily37 Burcak52 karşılıklı konuşmaktan ziyade ona bazı kelimeleri Ingilizce olarak söyleyin en azından kulak aşinalığı olur ilerisi içinde mükemmel bi gelişim olur.benim oğlum 2 yaşındayken kulağına birkaç kez dua okudum.3.5-4 yaşlarındayken o duayı okumuştu bana ve ben çok şaşırmıştım.yani şuan ne verirsen ileride yararını görüceksin canjm
3yasakadarsifirekran Burcak52 Aynen çok eğlenceli gerçekten hatta dün eşimle oğlum arasında lego kavgası oldu paylaşamıyorlar kdkfkfkf😁😁
Burcak52 3yasakadarsifirekran 😂😂bizde de olma ihtimali yüksek. Deneyeceğim hemen. Tekrar çok teşekkür ederim ☺️
Burcak52 Emily37 Maşallah 🧿 Vallahi çocuklar çok şaşırtıyor bizi ya da biz çok hafife alıyoruz onları ☺️ Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Hepsini uygulamaya koyacağım. Akıllı, başarılı minik bıdıklarımız olsun inşallah ☺️