YigitArasAnnesi Hanımlar merhabalar bana anne-oğul yada aile kombini olarak birşeyler alabileceğim bir site falan önerir misiniz kaç gündür arıyorum bulamıyorum
Sinem57 YigitArasAnnesi bnd baktım bulamadım ama eşimle oğlumla aynı renk tonlarda biseyler almayı planliyiruz
YigitArasAnnesi Dilaraortacc Mefeannesi İnstagramda kucugumbutik diye bir sayfa var orda var ama çeşit olarak çok az 🥹 en son gidip aynı renk tonu alacağım bende az kaldı bir türlü bulamıyorum 🥺 özel diktirmek istesek dünya para istiyorlar pinkooo_02 Sinem57 devrim3012 kolonyalimendil
Dilaraortacc Bende bulamadım bir türlü bir sayfa var dikim yapıyor ama kumaş kalitesi ve dikim iyi değilmiş
Dilaraortacc YigitArasAnnesi bulunduğun ilde Bursa kumaş pazari var mı canım oradan kumaş alınca dikimi ücretsiz yapıyorlarmis salopet diktirebilirsin ben kayserideyim yarın bakicam bakalım burda da var
Sinem57 YigitArasAnnesi evet canım öyle teşekkür ederim Bnd bakayim bu sayfaya kızlara göre hersey çok var erkek bebeklere yapmamislar😀
devrim3012 YigitArasAnnesi ben bunu buldum burdan valla çok hoşuma gitti 🥰 https://www.humabebe.com/puantiye-zibin-gomlekli-tarz-belden-ayarlanabilir-keten-pantolonlu-bayramlik-4lu-takim-2130
Egiskom Bakın gömlek pantolon oğlumun kombini, benimde salaş keten gömleğim ve böyle pantolonum var. Yazın giyincez inşallah 😍 Öyle birebir aynı şeyleri sevmiyorum zaten ama buna heves ettim
YigitArasAnnesi Egiskom ya bende uyumlu bulabilsem birşeyler öylede yapacağım ama işte bir türlü bulamadım çarşıya da çıkamıyorum fazla havalrdan dolayı
Bebekle_birgun YigitArasAnnesi instegramda özel dikim şeklinde yapan bi sayfa var ama yoğunluktan dolayı kapatmış sipariş alımını @minelinatolyesi
YigitArasAnnesi Bebekle_birgun teşekkür ederim çocuk uyandı ona koştum yine bi bakim yazabilmişim sadece 😅
YigitArasAnnesi devrim3012 evet çok hoşmuş 😍 ama işte oğlumun bayramlığı var buna benzer sadece anne-oğul kombini de yapmak istiyorum yaza 🥹
Egiskom devrim3012 zevk meselesi ama yazmadan edemedim, bunlar çok demode değil mi ya. Artık daha tarz şeyler var 🙈❤️