Kumsalveannesi Arkadaşlar bebek arabası alcam da sizce hangi marka güzel kullanışlı lütfen yardım edin çok kararsız kaldım 🧐
Thesra Kumsalveannesi E bebeğin kendi markası olan canyon travel sistem bebek arabasını aldım fiyatına göre bence çok başarılı aktif şekilde sürekli kullanıyorum
Muhercuervo Pierre cardin alias kullanıyorum çok yer kaplıyor ve ağır ama kullanışlı bagajınız büyükse tavsiye ederim
Icot Kumsalveannesi bütçe 1000 e 1100 e kadar çıkabiliyor ise casual cadillac trona yi da çok beğenmiştim. 850 tl ye sunny baby saturn plus da güzeldi. Travel değil baston olarak ise ; chicco lite way Plus da çok kullanışlı görünüyordu(1000 tl ). Bir de e bebek in kendi markası Baby&plus tı sanırım 750 tl ondan da memnun olan çok. İnternetten alırım diyorsanız baby&plus ayarında ; yoyko luxury, wellgro , lele Baby ve norfolk 1000 tl altı bunlar da.
Nhnorhan Travel alan butun tanidiklarim bastona donuyor. Bizde direk baston aldik chicco liteway 3 kesinlikle oneririm. Fiyatida uygun
Azzz Nhnorhan ben de bugün lıte way 3 aldım fakat katlandığı zaman güneşliği yerinden çıkıyor. Sizinkinde Böyle bi sorun oldu mu
Esrabayrakdar Kumsalveannesi bütçeniz ne kadar bilmiorm biz beneto bt 500trio travel sistem aldık fiyatları değişken 650den başlıo sanırım ben araştırırken öle görmüştüm. gayet güzel kullanışlı henüz pusetini kullandık daha 2 aylık olduğumuz için ☺️
Esrabayrakdar Kumsalveannesi tamm benim dediğim arabayı alabilirsiniz onun bi üst modelleride cıktı bt 510 -bt540 falan ben araştırırken en uygun travellerdi
mosimosi Kesinlikle hafif olmasına, çift yönlü olmasına ,kolay katlanabilmesine ve tam yatabilmesine dikkat et. Pahalı diye iyi olduğunu düşündüğümüz arabalar ( özellikle travel sistem olanlar ) çok ağır oluyor.