findikbrnlu0_ Glzrpdr 34 gün sürüyormuş diyorlar benim oğlan 3. Ayda girdi şuan 4. Ayında anca anca düzene giriyor ama herkeste aynı değilmiş sanırım
Melis1706 Glzrpdr Bizde cok atak olmadi korkuyordum sadece bikac gece kalkti oda disten dolayidi dis etleri kabarmisti onun atesi huysuzlugu oldu o kadaR
Yigitefeninannesi_ Glzrpdr bizdede çok bisi olmadı arada bi huzursuzluğu vardı biraz birde kucak sürekli kucakta gezmek istiyordu birakinca ağlıyor du o kadar uykusunu falan etkilemedi
Glzrpdr Melis1706 umarım bizde de olmaz. Ne yalan söyleyeyim bende korkuyorum tek bakıyorum cünkü eşim akşamları geliyor.
Ecce323 4 ay 21 günlüğüz çıldırmak üzereyim uyku yok aglamadan duramıyor sürekli kucak hoplatma ne bel Kaldı ne kol ne de cekecek kafa ne kadar sürer bilmiyorum🤦🏻♀️
Ecce323 Glzrpdr 2 3 gün yaşamıştık 4. Aya girdiğimizde alıyo agzına cıroltı koaparıyo alıyo agzına cırıltı koparıyo kucama alıp sakinleştirp 5 dk sonra tekrar deneyerek öyle öyle birkaçgün ugraştırdı geçti Şükür
findikbrnlu0_ Gzdeeee sürekli ağlıyordu morarıyordu ağlamaktan yani hiç bi sebep yokken uyku saatleri düzensizleşti hala daha öyle tutturamadık düzeni emmek istemiyordu çok zordu yani