Kızlar ben sağlıkçıyım işteydim o gün . Annem hastaydı kaç gündür ramazan günü bide oruç tutuyorlar sabah gidemiyorlar doktora akşam artık çok hasta olunca bi acile gidin dedim . Acildeki doktor iğne yaparımm demiş annemde serum istemiş . İşte serumluk bi işin yok ilaç yazayım demiş. Yani herkesin evinde ilaç var zaten ben çocuğum hasta olunca götürmüyorum bişey yapmıyorlar zaten antibiyotik reçete ediyorlar hemen ne gereği var biz oraya hastalanınca yemeden içmeden kesiliyorlar halleri kalmıyor diye bi serum takmalarını istiyoruz. Sonra o zaman iğneyide yapmıyorum demiş doktorda babamda yaşlı yani 60 yaşına geldi adam ne demek yapmıyosunuz şikayetmi edelim illa diye söylenmiş annemde yazık günah mübarek günde hastayız bi serum bile takmıyosunuz demiş işte ordakiler hemen yaşlı annem ve babama karşı gelmiş. Yani asla şiddet yapabilecek potansiyelde birileri bile değil rica ederek konuşurlar hep ama baktılarki doktor bırakmış geri masasına gidince ee bide hastalar sinirleniyorlar. Doktor beyaz kod vermiş. Yani ne tehdit ne küfür ne şiddet. Müptezel bi hastalar gelse anlarım ileri geri olsa gerçekten kavga çıkarırlar ama annem zaten kalkamıyor hasta bir babam var babam doktoramı saldıracak bide bende sağlıkçıyım böyle şeylere özen verirler. Yani her darda kaldıklarında beyaz kod verip bu insanları niye uğreştırıyorlar güvenliği çağır tamam amaa sisteme işleyen ve sonrasında uğraştıran beyaz kod . Şimdi savcılığa ve karakola gidecekmiş o bildirim bizimkilerde ifade felan verecekmiş başına böyle bi olay gelen oldumu neler yapıldı sonrasında acaba bilgilendirirmisiniz. Bende cimere şikayet başvurusunda bulundum yani ortada yapılan bişey yokken beyaz kod verildi diye kameralar izlensin dedim . Bilgisi olan varmı acaba