alintugce34 Kozlar evde çok karınca var birinci kattayım çok rahatsız oluyorum tezgahın üstünde sürü halinde oluyor sabah kalkınca buzdolabın ıcınde bıle var nasıl giderler ne yapabilirim
Vmerve alintugce34 denemedim ama duyduğum kadarıyla şırınga ile sıkılan bi ilaç varmış anında kesin çözüm demişlerdi benim evde de var tek tük bende denemek istiyorum
Annem-65 alintugce34 benim kapı aralarından geliyordu makina atıp böcek ilacı aldım markette sıktım geldikleri yerlere artık görmedim birde Bebek pudrası az da olsa ise yarıyor bahçeli evdeyim en büyük sorunum
Feza4554 alintugce34 ben karınca tozu düktüm benim evimide yol geçen hanı yapmışlardı sürü halinde bir yeri kapatıyordum diğer yerden çıkıyorlardı bıktım artık bende karınca tozunu her yer e düktüm silmedim süpürmedim tozu küşelerin her yerini tozladîm baharın sonunda çıkıyo ve kasım a kadar devam ediyo ama şükürki bu evden 3 ay sonra gelicez
Bfbeliss Canım kükürt atabilirsin balkonuna eğer bitkilerindeyse toprağını falan değiştir yanlış bilmiyorsam kahve yada tarçın kokusuna falan gelmiyorlardı kahveyi tarçını bir araştır istersen
alintugce34 Annem-65 pudra döktüm gece yoktu sabah ev karıncayla dolmuş çok iyi etkili ilaç bulmam lazım
Bfbeliss Canım annemgilin evi 9 kat balkondan giriyordu Nerden girdiğini bulabilirsen küçücük bir çatlakdır zaten o dıştan kükürt at İçten de bu macun alçılar var onunla kapat giremezler İlacın kokuısı falan geçince yine gelir onlar
Smilee alintugce34 filit marka karınca granülü 2 günde halletti 6 aydır karıncadan eser yok. Şiddetle tavsiye ederim
[silindi] alintugce34 chrysamed fibron jel al köşelere sık. Bir tek o ilaç etki etti bizde de her yerdelerdi. İki yıldır onu sıkıyorum bittiler bile