Dalpa PTT her ay sorunla geliyor bunu niye duzeltmiyorlar elektrik ayrı parayı çekme ayrı düzgün bir alt yapı yapamıyorlar mi anlamıyorum 12 Nisan olmuş hâlâ düzelmedi sistem devlet parayı yatırıyor bunlar dağıtamıyo
Meleklianneeee Dalpa herkes sisteme bianda yüklenince çöküyomuş aynı zamanda emekli ikramiyesi falan da yatmış o yüzden extra yoğunluk oluyormul öyle söyleniyor ama ben gece saat 4′te bile girmeye kalktım sistemsel yoğunluk diyor Allah aşkına 4 de kaç bin kişi girmeye çalışabilir ki
Dalpa Esengul-Alperen herkes ayrı birşey diyor kimi TC kimlik son rakamı diyor kimi hayır ben çektim öyle birşey yok diyor gidenlerden bazısı parayı çekmiş bazısı cekememis şansınızı deneyin ben cekemedim
Dalpa Meleklianneeee her ay pttden emekli veya diğer şeyleri alanlar oluyor tam zamanında yatiyor ama sosyal yardıma gelince hep sistem çöküyor oluyo bir iki gün bekliyoruz
Eliferva68 Eşim 2 kere gitti çekmeye çekememiş bakiye yetersiz demiş e devlette de paranız hazır diyo ama alamadık henüz
Patatesimm Ya çok saçma resmen dört gün oldu giremiyorum sisteme z emekliler ikramiyesini ptt den almiyor ki bankalardan alıyorlar sosyal yardımla bi ilgisi yok yani ne safma ya
-Beliss efeninannesi4207 gecen ay hesaba aktar yaptiydm bu sefer nasil olcak bilmiyorum ptt gidipmi ceksem kimlikle😅