AytanCelal Nasilsiniz guzel anneler. Sin zaman kendimii cok kotu hiss ediyorum . Bebegim 15 aylik ust uste 3 anlamli kelimesi var . Baba dede nene mama gel git cizz buvv gol pis diyor bu kelimeleri var . Alkis babay bay yapiyor . Al ver yapiyor . Ancak kelimeleri dusunuyorumki cok az . Asla hayvan sesleri cikartmasini ogretmedim hayvan isimlerini yeni kelimeleri ogretemiyorum . Neden bawamadigimi bilmiyorum caliwdigim icin daha cok aksamlari olumla vakit gecirecbiiyorum belkide ancak ondandir. Ama burada bakiyorum masAllah 15 aylik bebiwlerimiz hayvan taklidleri yapiyor daha cok kelimeleri var. ben nerede yaoniw yapiyorum neden ogretemiyorum cok uzukuyorum. Bebegimin tez ogrenmesini tez konuwmasini istiyorum oysa. Gun icinde her weyi ona anlatiyorum surekli surekli konuwuyorum ama yok yeni kelime ogrenmiyor 12 13 aylikda bu kelimleri biliyordu wimdide. Mesela baba soyler ancak anlamli sekilde deil. Nelercyapayim lutfen ?? Sorularckitabini aldim sizin onerinizle ama bakmak istemiyor yirtip atiyor gosteriyorum hemen baska tarafa gidiyor ben iyi anne olmayi neden basaramayorum😥
Asyaveannesi04 AytanCelal Her çocuk bir değil ki, benimki de 15 aylık baba, mama, meme, gel, bir, bay, miav felan diyor bence çok fazla kafanıza takıyorsunuz. Ki ben akşam eve gidince her gün kitap gösteriyorum, puzzle tak çıkar yapıyoruz