ahmetseliminannesi Kizlar oğlum 2 aylıktan beri sadece oyun halısında vakit geçiriyordu çokta egleniyordu onda ama artk sıkıldı gibi yarn 4 aylığız hem gelişimi icin hem eğlenmesi icin ona ne gibi yeni şeyler alabilirimm?? Ya da sizler neler kullanıyorsunuz
Saricizgilibeyazev ahmetseliminannesi aynen cnm bende oyun halısı aldm. Şimdi e bebekte oyuncu fil vardı ce eee diye geçiyor eğitici . Pedagog lar öneriyor diye aldık . Dikkatini ilerleyen zamanlarda çeker artık :) gereksiz oyuncaklara gerek yok
Oguzkagan65 ahmetseliminannesi bende arıyorum burada bekleyeyim bizim ki de artık durmuyor oyun halısında
ahmetseliminannesi Yaa haftasonu bi e bebek yolu gözüktü zaten bana malum kış alışverişi vs di.. 😊😊 gittigmde onada bakayim peki bu zeka kartları oluyormus onlar kaçıncı aydan basliyorki acaba ??
Saricizgilibeyazev ahmetseliminannesi bu aylar normal heralde .Happy günlük yorum da da yazıyordu Öner’i olarak . E bebek candır ☺️ Valla netten oturduğum yerden getirtiyorum orda anın da yakalıyorsun indirim olunca
ahmetseliminannesi Saricizgilibeyazev Bende de e bebek uygulaması var ordan görüyorum da gidip bakmak daha iyi yakın zaten bana 😊