biimiyomyardimet Merhaba kızlar, Küçükçekmece, Bahçelievler Bakırköy yada genel olarak Avrupa yakasında alerji testi yaptıranlar var mı? Ücretler ne kadar, hangi hastaneler memnun kaldınız mı? Süt yumurta kakao sığır tavuk ve soya yazmış doktorumuz kağıda
tazeanneeeee biimiyomyardimet biz aralık ayında medipol megada yaptırdık, önce gideceğiniz hastanenin doktoruna da muayene olmanız lazım direkt olarak alerji testi yapılmıyor. muayene tek başına 1500 tlydi testlerle birlikte 3500 civarı ödemiştik. tabii mutlaka zamlanmıştır.
adakus48 biimiyomyardimet koç üniversitesi hastanesinde cansın saçkesen var bence en iyi alerji doktoru o, testleride tabi
Minikkanarya biimiyomyardimet ilk çocuk doktoruna tandevu alıyorsunuz alerji testi istediğinizi söylüyorsunuz alerjisi olduğunu düşündüğünüz şeyleri söylebilirsiniz ben sağlık ocağında kızamık vurmadılar demiştim oda zaten direk yönlendirdi kan testi aldı bir de sırttan 12 iğneli test alındı heöen çıktı zaten aşı için gün verdi ardından diyetisyene yönlendirdi diyetisyende diyet listesi verdi
biimiyomyardimet Labellda peki çocuk doktorum yönlendiriyor direkt gidebiliyor musunuz biraz aciliyetimiz var da
Labellda biimiyomyardimet Normalde çocuk doktoru yönlendiriyormuş ama eşimin arkadaşı orda çalıştığı için biz doktora gitmeden yaptırmıştık 1 haftada sonuç çıkmıştı
Minikkanarya ayazbebek_0 3 veya 6 ay sonra tekrar gel test yapıcaz dedi büyük ihtimalle geçer o zamana kadar dedi
ayazbebek_0 Minikkanarya ya inşallah geçer bizimde alerjimiz var süt ürünleri ve yumurtaya oturduğum şehirde alerji doktoru yok gitsem de bekle geçmesini diyecekleri için gitmedim buradaki doktorda 1 yaşına kadar yasak ikinizde dedi 6 aylık şuan dün Çay kaşığı yoğurt verdim yine rahatsız oldu