forevers Kızlar bebeğimin uykusu hiç yok doğru düzgün uyusada dalamıyor geri hemen uyanıyor napmalıyım sizce
Ayda2022 forevers tam doymamıştır muhtemelen , memede geçirdiği süreyi arttırmaya çalışın. Gaz problemi var mı? Bizimki azıcık çiş yapsa bile altı değişsin istiyordu, belki böyle bir şey de olabilir.
Poly-ana forevers Ya tam doymadan uykuya geçiyordur yada gaz sancısı vardır canım. Kıyafeti rahat mı çorapları sıkıyor mu çok sıcak yada çok soğuk mu bunların hepsi etkiler. Uyuyamadıkça uykuya geçişleri zor oluyor bebeklerin. Bir duş aldır istersen mayışsın sonra uzunca emzir
Cagrimomo forevers 9 aylık bebeğim uyumuyor hocammm hey yavrum hey o günleri yaşamam ah bitti çok şükür deyip yeni bir döneme girmem 😅
Umaysukusunannesi Poly-ana benimkidr hemrn uyanıyor gazını çıkartmaya çalışsam geri açılıyor uykusu nasıl uyutcağımı şaşırdım
Poly-ana Umaysukusunannesi Uyuduktan sonra kucağına al boynuna yatır ayaklarını karnına doğru çekip öyle tut elinle diğer elinlede tıpışla sakince hem gazını çıkarır hemde uyur Eğer sancısı yoksa
Aleyna_cakir Benim oğlumda böyle ya gündüz uykusu asla yok herşeyi deniyorum beyaz gürültü çok seviyo ama onunla da ancak 20 dk falan uyuyo çok kötü bı durum gerçekten 😓uyumayincada huysuzluk yapıyor sürekli