Musabnannesi Ödeme hazırdır yazıyordu sosyal yerinde ama PTT kurum ödemelerinde hala daha kayıt bulunamadı diyor başına gelen var mı nasıl bi sorun var acaba 2 gündür düzelmedi çıkmadı mı acaba bu ay bana 🤦🏻♀️ Zaten ilk kez geçen ay almıştım
saripapatya_ balpetegimmmm bana da yatmadı e devletimde ödeme hazırdır yazıyor ama ptt mobil uygulamadan hesabımı sürekli kontrol ediyorum 3 gündür yok
Nesedemir61 balpetegimmmm sıra sıra yatırıyorlar demek gün içinde yatmazsa yarın muhakkak yatar ama siz gene bi pttye gidin derim
saripapatya_ Musabnannesi bana da yatmadı e devletimde ödeme hazırdır yazıyor ama ptt mobil uygulamadan hesabımı sürekli kontrol ediyorum 3 gündür yok
Badeninannesi_ Banada ödeme hazırdır diyo ptt kurum ödemelerine bakıyorum ödenecek kayıt bulunamadı diyo bende anlamadım niye böyle oldugunu
3bebeli_ana Kızlar TC nin son rakamına göre yatiyormus 2 olanlar bugün 4 olanlar Perşembe 8 olanlar cuma diye biliyorum
Deletedmom_114 Musabnannesi E devletten kontrol edip gidin pttye bence geçen ay ben gittim 13 ünde sisteme düşüyor demişlerdi erken gelmeyin dediler bekliyorum 13ünü bakayım
3bebeli_ana Nesedemir61 valla bı çok yerde gördüm canım böyle olacakmış falan dediler hatta resim atabilirim . Instagram’da bu işle ilgilenen biri var onu takip ediyorum bende oradan gördüm
CevriyeSarac Hayır gelmiyor mesaj Parayı çekmek için ptt den ön ödemeli kart alınıyor her ay ona yatıyor para