Fundaybars16 Kızlar, emzirip oruç tutan var mı. Eğer varsa sütünüz de azalma oldumu , ve nasıl besleniyor sunuz ?
Prenses_annesi04 Fundaybars16 benmkinek.gida alıyor ama sanırım sütüm azalıyor gbi gogusleriim normalde sis ama oruçtan beridir çok hafiflemiş benmde ilk bebeğim pek anlamıyorum varmı yokmu
Lolik Fundaybars16 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bu güne kadar , önemli olan şey su ,iftar sahur arası içebildiğim kadar çok su içiyorum 🥰
Elfvli Fundaybars16 bende emziriyorum ama bebegim 14 aylik fazlasıyla ek gıdasını alıyor. O yuzden cok sutum var mı azaldı mi diye kontrol etmedim
Fundaybars16 Prenses_annesi04 benim bebeğim de ek gıda alıyor 9 aylık ama %90 anne sütü öyle söyleyim . Bu zamana kadar tutmadım ama vicdan da yapıyorum . Gerçekten tutmadığım halde çok yorgun ve acikiyorum. Bgun niyetlenmek istiyorum ama bilmiyorum 🫤
Prenses_annesi04 Fundaybars16 bnmki 10 aylık ben 6 miydi 7 miydi neydi o aylarda borç oruclarima başladım yani şükür bitirdim. Şuan da tutuyorum günler kısa ya 2 kere uyuyor günde e ek gidada alıyor yumurta yoğurt yemek tarzı tok tutar diye düşünüyorum ve tutum ama dediğim gbi sanki benm sutumde azalma var gbi ama anlamiyorumda bazende güzel geliyor gbi çozemedim bende🥺istersen yarın tut bı dene son 10 gün çok hayrlı rabbim yardım eder insllah
Fundaybars16 Elfvli 14 aylık olduğunda bende düşünmezdim ama bizim küçük adam hep meme de ☺️ soluyor beni resmen. Bende böyle olunca hem çok susuyorum hemde çok acıkıyorum . Ama tutmakta istiyorum. Bilemedim ya
Fundaybars16 Prenses_annesi04 ya acıkmak yada başka yorgun düşmek önemli değil ama işte sütümün azalmasını istemem . Gerçekten hep dua etmisimdir 2 yaşına kadar emzirmek için. Bu zamana kadar da bı problem yaşamadım . Herkes azalır sen emziriyorsun tutma diyor bilemedim bu yüzden çok karmasagim. Ama sen 2 3 aydır tutuyorsun sanırım seninkinin azalması biraz normal canım .
hayatim_buglem Bebeğim 7 aylık oruçta şu ana kadar zorlanmadım. Sütümde azalma yok sahurda süt yapan besinleri tüketiyorum. Normalde gözümü açar açmaz başlayıp uyuyana kadar ağzı boş kalmayan biriyim sürekli bişeyler yerim ama oruç zorlamadı emzirmeye rağmen sütüm de var eskisi gibi.
Fundaybars16 hayatim_buglem Ne güzel ya Allah kabul etsin 🙏🏻 boşu boşuna tutmamış gibi hissettm şimdi kendimi. 🫤
icidisibiranne Ben de tutuyorum kızım 11 aylık olmak üzere Allah’a şükür azalma olduğunu hissetmedim; ki bu sıra ek gıda almak istemiyor sürekli emmek istiyor.
Prenses_annesi04 Fundaybars16 evet ben uzun zman oldu tutuyorum ama yani öyle ahım şahım bı azalma his etmedim bizim burda günler kısa ben ilk tutugumda saat 4 te ezan okuyodu bebeğim uyuyup uyaniyodu falan derken bazen yemek bile yetişmezdi benmde niyetim 2 yıl emzirmek inşllah rabbim nasip eder
hayatim_buglem Fundaybars16 ben ramazanın ilk günü dedim deneyeceğim eğer azalma olmazsa devam ederim yoksa bırakırım. Yani denemeden bilemezsin.
Fundaybars16 Prenses_annesi04 şuan ezan kaçta okunuyor peki canım . Benim bulunduğum ilde 19 . 50 de okunuyor . İnşallah canım hepimiz emziririz 🙏🏻
Sincapcim Bebeğim 2 ay 16 günlük sürekli emmek isteyen bir bebek en başından beri tutuyorum elhamdülillah bir sıkıntı yaşamadım.Böyle devam ederse tutmaya devam ederim inşallah.