Zumeyran Kizım 1 yaşında Gelişim geriligi oldunu soyledi doktor yasıtlarından geri oldunu Destek alması gerektini özel egitim yada ergoterapi gibi bu durumu yaşayan var mı neler yapıyosunuz ?
nsan26 Zumeyran Hangi alanlarda gelişim geriliği varmış, detaylı bir şekilde aktardı mı size? Bir beceriye başlama ve bitirme planlamasında aksaklıklar, dil gelişimi, motor planlama… Bir çok alanı var
32_elisa Zumeyran bu durum için nöroloji doktoru gelişim uzmanına yönlendirmesi gerekiyor tam tanıyı onlar koyuyorlar ve ona göre yönlendiriyorlar
Zumeyran nsan26 Konuşmuyor ismine bakmıyor goz temas yok ilgisiz umursamaz tavır yaşıtların yaptıklarını yapmıyor
Arasarden Zumeyran düzelir inşallah hiç mi konuşmuyor yada taklit vs en basit çak yapma cee eee oyunu Alkış bay bay
Zumeyran Arasarden aslında konusma var ama 1 kere soyledini asla soylemiyor tekrar yok onlari yapıyor tabi isterse yoksa oda yok isteksizlik umursamazlik var
Neslihan_46 Öncelikle geçmiş olsun erkenden eğitim alması faydasına çocuğun gelişim geriliği zamanla düzelecek bişey benim kızım hem epilepsi hem gelişim geriliği vardı 15 yaşında şuan herseyi yaşıtların dan geç yaptı konuşması bu yıl daha anlaşılır fakat bizimkini epilepsi nöbetleri geriye attı bu kadar uzun o yüzden sürdü Rabbim şifa versin zor bi süreç
Zumeyran Neslihan_46 amin canım valla suan kendimi sucluyorum acaba benim yuzumden mi yetemiyorum ona iyi bakamıyorum mu die 😕
Neslihan_46 Zumeyran öyle düşünme seninle alakalı değil bu durum sadece işaret ederek yaptırıyor ise isteklerini yapmayın