Hyl-kbr1501 Kızlar emziriyorum iki gündür geçmeyen diş ağrım var doktora gidicem ama gidene kadar ne rahatlatır agrya ne iyi gelir karanfil iyi diye biliyorum ama evde yok tuzlu su yaptım sirkeli Su öok etki etmedi
Mzif Hyl-kbr1501 ay benimde ağrıyor şuan ya🤦🏼♀️🤦🏼♀️ çekilecek ama emziyorum nasıl olacak bilmiyorum ayn 17sine radevum var🥺
Hosgeldinbebekk Hyl-kbr1501 parol harici ağrı kesici alınmıyor, doğal yöntemler de bi yere kadar tedavi olmadıkça zor 🥺 geçmiş olsun
Hyl-kbr1501 Hosgeldinbebekk yaptırdım bugün 3. Kanal tedavisi oldu şuan rahatladı ama daha yapılacak çok işlemler var
Sarikuzumalp Hyl-kbr1501 Sarımsak ezip koyabilirsiniz. Zeytin ezip koymak da biraz rahatlatıyor. Parol için belki oda fayda eder. Emzirirken çok zor ya. Bende çok yaşadım en sonunda çektirip kurtulmuştum. Emzirmeseydiniz çok iyi bir ilaç vardı onu söylerdim şıp diye kesiyor.
Betul625 Hyl-kbr1501 benimde cok kotuydü ama son bir haftadır her ağrıdığında biraz elma sirkesi biraz tuz azda ılık su ile 3 ünü karıştırıp ağrı yapan diş bölgesine dogru gargara yapıyorum ve gercektende kisa bir süre sonra rahatlıyorum.
Mavi3435 Hyl-kbr1501 cadaflan en iyi diş için ağrı kesici.emzirirken içilir mi bilmiyorum.eczaconiza sorun lutfen
Damlakeskinn Hyl-kbr1501 kesinlikle soğuk suyla gargara yapın anında kesiyor çok iyi geliyor gargaradan sonra hemen çocuğunuz için aldığınız Ağrı kesici şurup varsa O şurubu az bir miktarda alıp agriyan diş bölgenizde et kısmına sürerseniz 1.01 hemen ağrınızı kesiyor