Alya-Sena 789busra_ benmki 9ay 10 gunluk 73 cm 8 200 kilosu. Ayina gore boyu iyi kilosu az. Ek gidayi guzel yer besleyici kilo aldirici tarifler yaparim mama da iciyor emiyorda ama ayda en fazla 300gr alir. Esim zayif buyk kizimda zayif doktor babayla ablaya cekmis dedi hasta filan olmasinda kiloyu artik onemsemiyorum ya.
Tontis_annesii 789busra_ 13 kg 75 cm boy kilosu fazla olduğu için doktorumuz ek gıdayı azalt dedi bende az veriyorum zaten bu aralar iştahı gitti diş çıkarıyor zayıfladı gibi geliyor bana
Noriye 789busra_ valla çok okudum araştırdım 9 ay için 71 falan olması lazımmış ama biz 11 aylığız su an belki 72 dir doktorla görüşemedim ama persentil içinde su an sukrum ona ay ay çok az uzuyor 50 cm doğdu hoş bende eşimde uzun değiliz ona bağlıyorum ama disarda 7 aylık bebek oğlumdan büyük duruyor anne ye babaya bakıyorum 1 80 ler nerdeyse içim bir ciz etsede yapacak bisey yok beslenmesine dikkat etmeye çalışıyorum susam tahin ruseym muz patates et boy icin iyi bildiklerim deniyorum her gun vermeyi sizinki nasıl
789busra_ Noriye MAŞALLAH üzmeyin kendinizi gayet iyi bence boyu ve benim bebegimde ayına gore cok kucuk gorunuyor duzgun yemek yemıyor yumurtaya süt ürünlerine alerjisi oldugu ıcın hıc bısey veremıyorum 1 yaşından sonra düzelirler İNŞALLAH
Noriye 789busra_ evet ya insallah sağlık olsun sizede geçmiş olsun alerjik zor valla Allah yardım etsin 🤲
ZepF 9 kiloydu şimdi 10. Ayda 9.350 kilosu boyu 70 cm civarı. Ayda emekliyordu. Koltuklara tutunup yürüyor ama dengesini tam kuramıyordu. Belli belirsiz konuşuyor. Baba, dede.. kedimiz diego adı. Ona gogi diyor.😀
Oanne Hamzams karadut pekmezi ver canım damaklara iyi geliyor İştahını da açar ama su da ver yarım saat sonra içi yanmasın