Momeslem Kızlar bu Kids plus, Zühre ana, Tayyar öz vs çıkardıkları çocuklar için macun var. İştah açıcı vs yazıyor. Çok tedirginim alıp almamakta. Bilginiz var mı? Nasıl kullananlar memnun mu
Nil10 Momeslem Zühre ana macununu 1 hafta once aldik ve basladik.kizim 3,5 yaşında aslinda istahli biri çok şükür ama ben daha çok bagisiklik için aldim. İçinde bal pekmez ari sütü polen olduğu icn ve çok sevdi tadini. Sabah yarim tatli kasigi veriyorum
gurbetkusu_ Momeslem bende Zühre ana almıştım ama kesinlikle almayın bi yakınım sık sık oğluna veriyordu böyle macunlar ama oğlu üşütüp hastaneye götürmüşler kan alınıp değerlerine doktor bakmış kan değerleri çok düşmüş b12 fırlamış hemen kesin ne veriyorsanız çocuğa demiş doktor.
K_melike Momeslem tayyar öz kullanmaya başladık 1. Kavanoz bitmek üzere en az 3 kavanozda faydası görülür denildi normalde ağzında saatlerce yemegi tutan kizim 1 haftadır fln tutmuyor acıktım diyip duruyo yani kötü olsa çocuklarına da kullanmaz hiç bir şeye faydası olmasa bile içindekilerden vitamin alsın diye veriyorum
livanurvealpinannesi61 Momeslem Kids plus güvenilir kendim kullandım ama diğer markalara güvenemiyorum ben. Doktora danışmak gerek bu konuda. İçinde probolis olan şeyler erken ergenliğe sebep oluyor. Ben babybomb ve og Kids vitamin macun kullanıyorum içeriği doğal.
K_melike livanurvealpinannesi61 kontrolsüz şekilde kullanılırsa evet dediğiniz doğru her şeyin fazlası zarar ve her şeyin yararı olduğu gibi zararı da vardır aşırıya kacilmadan kullanılmasında bir zarar yoktur deniyor
livanurvealpinannesi61 Seymaemre-asya34 probolis içeren ürünler kullanan anneler erken ergenliğe sebep olduğunu söylüyor ayrıca bu konuda deney yapılmış yapılan araştırmalar var. Fareler üzerinde yapılan deneyde erken ergenliğe sebep olduğu gözlemlenmiştir. Siz bilirsiniz İnternette instagram da reklamı yapılan şeylere ben güvenip almam şahsen.
Seymaemre-asya34 livanurvealpinannesi61 dgrudur ama bir doktor kendi çocuğuna neden verir kanıtlanmış bseyi
livanurvealpinannesi61 Nurumm12 keçi boynuzu kullandım Bi sorun yaşamadım kuzenim iki çocuğuna kullanmış Bi sorun yaşamadı hiç keçi boynuzu kullanıp öyle Bi sorun yaşayan görmedim canım ama araştırma yapılmışmı bilmiyorum görmedim
livanurvealpinannesi61 K_melike her gün probolis vermek doğru değil macunlarda her gün kullanıldığı için zararı var Google dan bakabilir siniz araştırma deney yapılmış bu konuda zaten.
livanurvealpinannesi61 Seymaemre-asya34 belki bilmiyordur yada yada zararı olduğunu düşünmüyorlardır ama kullanan anneler zararı olduğunu söylüyor.
Seymaemre-asya34 livanurvealpinannesi61 doktor okumuş o kadar sene anne doktor ?tercih meselesi diyelim
livanurvealpinannesi61 Seymaemre-asya34 herkes kendisi bilir tabi. Çocuk doktorları erken ergenliğe sebep olduğunu söylüyor yapılan araştırmaları da dikkate almak gerek bence. Tabi yine de kişi kendi bilir.
prensesannesii3 Momeslem tayyar öz kullanıyoruz. Kızım asla yemez öğürür kusardı kullanmaya başlayalı yemeye başladı tabi bizim durum biraz farklı vitamin değerleride düşüktü onlarıda kullanıyoruz hepsi fayda etti diyebilirim