Zahire38 Kizlar 23 aylık erkek bebeğim var öğlen saatlerinden beri emzik vermiyorum çok bağımlı emziğe sorduğunda kediler aldı kayboldu falan dedim bu saate kadar hiç istemedi acaba birakacakmi dersiniz
Ozgebrar2019 Zahire38 Bıraksa çok iyi olur. Büyüdükçe daha bağımlı olur bırakması zorlaşır. Hiç göstermeyin tekrar bence.
Bebegimm1 Zahire38 bırakır siz yeterki ısrarlı olun ben uykuya geçişte kullanıyordum sadece bi kaç sefer emziksiz denedm 1 saatte uyudu snra baktm unuttu onsuz uyumaya aradan zaman geçti ne yapıcak diye gösterdim agzında ciğnedi attı 😂
DMHD Zahire38 Benim kızım 3 yaşında bıraktı gündüz istemiyordu ama gece onunla uyuyordu bende kızım emme artık sen büyüdün abla oldun dedim defalarca en sonunda ben abla oldum emzik istemiyorum diye kendi kendine söylenip çöpe attı o gün bugün aklında yok şükür 🙏
Zahire38 Ozgebrar2019 şuan sakladım bütün emzikleri falan aklinada gelmiyor suanlik ama gece çok ağlarsa naparim bilmiyorum
annaco Bebegimm1 bunu 7-8 aylık gibi denedim. Bir kaç emziksiz uyudu bende vermiyim artık dedim ama gece uyanıp çok ağladı. Vermeden yapamadım. Sizde de oldu mu?
Zahire38 DMHD dünden beri istemiyoruz sabah biraz ağladık oda kediler aldı falan derken sustuk inşallah unutur