birkuzuannesi Aide Her bebeğin gelişimi farklıdır, bebeklerin dönmesi baş kontrolü başladıktan sonra kol ense ve sırt kasları güçlendiğinde başlar. Çoğu bebek 5-6 ay olduğunda dönmeye başlıyor. En geç 7. Yani Şuan çok normal ☺️🌸
Simy Aide kız dur daha neki yeni yeni dünyayı keşfetmeye başladı benim oğlum altı ayına girdi o bile daha dönmüyor zamanı gelince dönecek inşallah annesi merak etme 🤗
KumsalDerya Aide sakamisin 😁😁 daha çok erken kaç aylık olup dönemeyen bebekler var 5 aylık olsun hele
Aide birkuzuannesi baş kontrolu yapa biliyor mesela uzandiriyorum biraz yüksek bir yerde örneğin dizimde yüzü bana doğru kafasını kaldırıyo sanki oturt beni diyo
birkuzuannesi Aide Çok normal kuzum, benim bebeğim 5 buçuk aylık yeni dönmeye başladı baş kontrolü 3.aydan beri var. Doktorumuz hatta şey demişti yüzüstü yatmayı genelde bebekler sevmez ondan dönmek içinde uğraşmayabilirler. 🙂
Ess92 Aide benim kızım çoğu şeyi erken yaptı. İyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum. 3,5 aylıkken dönmeye başladı. O günden sonra bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı.