Anneyimanne0 Kızlar vajinal akıntı ysşıyorun böyle yoğun değil az az krem gibi kokusu var, krem şeklinde ama kremden daha açık bir rengi var bildiğiniz jel gibi bu nedir acaba (ben hamilelğim boyu enfeksiyon yaşadığım için bu akıntı iyimi bilemedim)
Boran01 Anneyimanne0 bende yaşadım enfeksiyon vardı 15 dedi doktor. Rahim ağzı taraması yaptı nour nolmaz die. 2 Defa ilaç verdi ise yaramadı biri fitildi 3 gün ara ile kullandım 3 taneydi ilaç. Kullandım fayda görmedim. Çok şükür bisey yapmadan düzeldi koku da vardı baya
Meleklianneeee Yumurtlama gününüzde ise normal bu akıntı sarı ve yeşil risk teşkil ediyor diye biliyorum ben bu hafta Nikola yağı aldım 2damla iç çamaşıra damlatıyorum giymeden önce hep koku hem akıntı herşeye iyi geliyomuş
Anneyimanne0 Meleklianneeee o zaman yumurtlama günim hiç bitmiyo beni 😂nette bendw böyle okudum ☺️sarı ve yeşil değil krem gibi koku vw jel gibi
Anneyimanne0 BuseCan canım mantar olsa bilirim çünkü hamilelikte dibini yaşadım bu akıntı iç çamaşırı çok az ıslatıyor peçeteyle sşlince geliyor bide janinanın dudak içlerine yapışıyor siliyorum kremsi bir koku var
Boran01 Zeytin-gozz1 rahim ağzından sürüntü alıyorlar 1 ay sonra çıkıyor eğer anormallik görürlerse ketem e gönderiyorlar herşeyi enfeksiyona baglayamayiz diyorlar allah korusun başka bisey olabilir falan
Zeytin-gozz1 Boran01 ayy Allah korusun yaa bende ağrı sızı ne arasan var .iyi bi kadın doğum doktoru araştırıyorum bakalim
Boran01 Zeytin-gozz1 doktor ilişki bile yasaklamıştı enfeksiyondan dolayı. Hpv testi istediler ketem 30 yaş üstü yapıyor bu testi. Ya özelde yaptırın yada baska kadın doğumda yaptırın dediler
Zeytin-gozz1 Boran01 ya bende sivilce tarzı şeyler de var ağrılı oluyorlar birde. Hpv virüsü dediğiniz böyle bisey mi
Boran01 Zeytin-gozz1 önü bende bilmiyorum enfeksiyon tahlili yaptırdı anormallik var herşeyi enfeksiyona bağlamamak lazım dedi test yaptır dedi hala yaptiramadin
Boran01 Zeytin-gozz1 inşallah yoktur da işte fırsat bulamıyorum o hastane bana uzak bebeğimi de bırakıp saatlerce hastanede kalamam oğlan çıldırır